Titta på Apple presentera sina nya TV- och nyhetsabonnemangstjänster

0 Shares

Apple Store tecken

Apple hade en ganska hektisk vecka förra veckan med att avslöja nya iPads, nya iMac och uppdaterade AirPods.

Idag blir saker och ting livligare för teknikjätten eftersom den håller en speciell grundton på sitt Cupertino-campus där den förväntas avslöja flera nya tjänster, inklusive en som syftar till att konkurrera med Netflix och Amazon Prime Video.

Dessutom förväntas Apple avslöja en ny Apple News-prenumeration som låter användare komma åt tidskrifter och betalda artiklar mot en månadsavgift.

Vi har hört att Apple kanske avslöjar en spelprenumerationstjänst också, men det är inte mycket känt om detta just nu.

Huvudtexten börjar klockan 10:00 PT / 13:00 ET / 17:00 GMT och du kan titta live på Apple TV eller via din webbläsare. Idag fungerar Apples ström med de flesta webbläsare inklusive Safari, Google Chrome, Mozilla Firefox och Microsoft Edge.

Gå till den här länken vid showtiden för att börja titta

Bildkredit: MikeDotta / Shutterstock

0 Shares