Titta på Apples iPhone 11-lansering på YouTube

0 Shares

Rainbow Apple-logotyp

Apple kommer att lansera iPhone 11 på tisdag – tillsammans med det ryktas “en sak till” – och företaget har gradvis börjat utöka tillgängligheten till liveströmmen för evenemanget.

Ursprungligen endast tillgängligt för visning på iOS och macOS, öppnade Apple liveströmmar av sina lanseringar för Edge-, Chrome- och Firefox-användare genom åren. Den här gången kan du ställa in live på YouTube – oavsett vilken enhet du använder – och ta reda på allt som finns att veta om de nya enheterna.

Se även:

Vi förväntar oss att tre iPhone-modeller lanserades på tisdag, och evenemanget kommer att ge oss en chans att se om alla läckor de senaste veckorna har varit rätt.

Flytten till YouTube har varit väldigt länge framåt, men det verkar som om Apple äntligen har insett att fans inte vill behöva hoppa genom banden bara för att se ett nytt produktionslanseringsevenemang. YouTube är plattformen för nästan allt, så det är vettigt att iPhone-tillverkaren äntligen har omfamnat Googles videosida.

Lanseringsevenemanget börjar klockan 10:00 PT / 13:00 ET tisdag 10 september och du kan titta på det genom att klicka på den här länken. Om du besöker före evenemanget har du möjlighet att ställa in en påminnelse så att du inte glömmer och missar.

0 Shares