Topp 10 tekniska prylar under Rs. 1000

0 Shares

I den här moderna eran blir tekniken billigare och billigare när dagarna går och om du har lite kontanter eller delar en strikt budget presenterar vi här de 10 bästa tekniska prylarna du kan köpa under Rs. Endast 1000.

Sennheiser CX180 street II, In the ear earphone – Amazon.in @ Rs. 990

Det här är ett av de bästa tillbehören du kan köpa för 1000 dollar, Sennheiser CX180 street II är en av de bästa budgethörlurarna som finns just nu, ljudkvaliteten är utmärkt och basutgången är också bra. Så den som är villig att köpa en bra budget hörlurar, då är detta den drömapparat du har väntat på.

Xiaomi Band – Amazon.in @ Rs. 799

Träningsgalen? Vill du hålla koll på dina dagliga aktiviteter? Och dela den strikta budgeten för ett fitnessband också? Oroa dig inte Xiaomi band fick ryggen. Ett av de finaste fitnessband som finns på online-plattformen. Xiaomi-bandet erbjuder funktioner som att beräkna förbrända kalorier, antalet steg du har gått och mäta avståndet också. Det är till och med användbart när du mäter sömnen och fungerar också som ett larm.

Hybrid SIM-kortadapter – Amazon.in @ Rs. 299

Har du en hybrid-simplats på din telefon och vill köra två simkort och MicroSD-kort samtidigt? Sedan denna hybrid SIM-kortadapter. Hybrid Sim-kortadaptern kan användas i en telefon som delar en hybrid sim-kortplats, och den låter dig använda både Sim-korten och MicroSD-kortet på en gång. Adaptern är fuktbeständig och stöder till och med VoLTE. Den här enheten är kompatibel med alla enheter och kommer till nytta om du delar ett liknande problem.

Logitech K230 trådlöst tangentbord – Amazon.in @ Rs. 838

Att gå trådlöst är den nya trenden som börjar, och detta Logitech K239 trådlösa tangentbord är mycket under 1000 dollar. Denna enhet är anmärkningsvärt känd för sin batteritid på nästan två år, räckvidden för detta tangentbord är någonstans cirka 10 meter vilket är ganska bra, och det kommer med en hårdvarugaranti på 3 år också.

Photron Universal Clip-On 3 i 1 mobiltelefon kameralins kit – Amazon.in @ Rs. 199

Om du är den som gillar fotografering på din smartphone och du har låg budget, är det här det bästa paketet för någon som vill börja fotografera från sin smartphone. Detta kit har en 180-graders fisheye-lins, 0,67x vidvinkelobjektiv och 10x makrolins och med två hållare för linsklämmor. All utrustning är kompatibel med nästan alla smartphones som finns tillgängliga på marknaden, och de är praktiska när du klickar på några bra bilder från din smartphone.

Transcend USB 3.0 Super Speed ​​Multi-Card Reader – Amazon.in @ Rs. 999

Om du letar efter en multikortläsare under 1000 dollar är det här den perfekta gadgeten för dig. Den här enheten kan läsa minneskort som SDHC (UHS-1), SDXC (UHS-1), MicroSDHC, M2, MS (MSXC), CF (UDMA6 / UDMA7). Denna enhet har en USB 3.0 vilket i sig är en fantastisk funktion eftersom 3.0 är mycket snabbare än USB 2.0, snabb filöverföring garanteras.

Adapter för Bluetooth-mottagare för ljud – Gokart.site @ Rs. 963

Om du har en gammal högtalare som fortfarande ger dig bra uteffekt men saknar Bluetooth, är det här enheten du har letat efter. Den här enheten omvandlar alla högtalare till en Bluetooth-högtalare utan mycket problem. Du behöver bara ansluta enhetens AUX-kabel till högtalaren och para ihop enheten med din smartphone så är du klar. Adapterns räckvidd är ganska anständigt, och batteriets utgång är också cool, på en enda laddning kan det ge dig en uppspelning på nästan 8 timmar.

Intex IT-PB11K 11000mAh Power Bank – Amazon.in @ Rs. 999

Om ditt batteri tappar snabbt och kräver en bra powerbank som kommer in under 1000 dollar, är det här enheten som är värt att överväga. Indexbanken 11000mAh powerbank kommer till nytta till en låg kostnad; Effekten är 5V1A, 5V2A och 5V 2A. Den innehåller en LED-indikator och kan ladda tre enheter åt gången.

Tarkan bärbar bärbar kylare med justerbar hastighetsvakuumfläkt – Amazon.in @ Rs. 999

Bärbar datoruppvärmning har alltid varit ett bekymmer för användarna eftersom det någonstans skadar hårdvaran. Laptopkylare har trenderats och använts ofta, men om du har låg budget och behöver en bra bärbar kylare, är det här enheten.

Tarkans bärbara bärbara kylare fungerar effektivt när det gäller att kyla den färdiga bärbara datorn; den delar en fläkt vars hastighet kan justeras från 1500 rpm till 3000 rpm beroende på användning. Den här enheten delar tre olika kiselluftledare som passar alla bärbara datorer. Den har även en ljuddämpare som minskar ljudet av fläktens rotation.

SanDisk Ultra 32 GB MicroSDHC klass 10 – Flipkart.com @ Rs. 954

Behöver du fler lagringsalternativ för din smarta enhet men har låg budget? Oroa dig inte SanDisk Ultra 32 GB MicroSD Class 10 täckte dig. Detta MicroSD-kort är en klass 10-enhet som erbjuder hög överföringshastighet och fungerar bra på nästan alla enheter.
Läshastigheten är 80 MBps vilket är ganska imponerande, och den levereras med en SanDisk-adapter som gör det enkelt att ansluta SD-kortet till datorn.

0 Shares