Topp 5 bästa Pokevision-alternativ från 2021

0 Shares

Pokémon Go-spelet blev oerhört populärt bland massorna och på grund av spelets popularitet utvecklades en online-spårningsapplikation som hjälpte spelarna att spåra Pokémon i realtid i spelet, och det blev känt som “Pokevision”.Topp 5 bästa Pokevision-alternativ från 2021

Det finns många applikationer på marknaden som nu arbetar på samma princip som Pokevision. Eftersom det finns många sådana onlineappar är vi här för att hjälpa dig med det bästa på marknaden. Så här är de 5 Bästa Pokevision-alternativ för år 2021.

De 5 bästa Pokevision-alternativen från 2021

1. Poke Eye

Topp 5 bästa Pokevision-alternativ från 2021Detta Pokevision-alternativ gör det till toppen av listan över “Bästa Pokevision-ersättare” på grund av dess användarvänliga natur vilket gör den här appen lätt att använda. Det kan hjälpa dig att hitta Pokémon i närheten av dig i Pokémon Go-spelet.

En gång finns det en Pokémon tillgänglig nära dig, den kommer att markeras tillsammans med dess realtidsplats. Appens platsnoggrannhet är ganska hög, vilket ökar chanserna att hitta Pokémon på samma plats som markerad på kartan.

Läs också: – Bästa TheWatchSeries-alternativ för att titta på filmer online

2. Go Tools för Pokémon Go

Topp 5 bästa Pokevision-alternativ från 2021Förmågan hos denna interaktiva karta att söka efter de sällsynta Pokémons såväl som Pokéstops gör det till ett av de bästa Pokevision-alternativen på den här listan. Det kan också hjälpa dig att söka Pokémon CP med hjälp av dess CP- eller Evolution-kalkylator.

Det är inte allt om dess funktioner, det kan också hjälpa dig att bestämma perfektion av de Pokémons du redan har och har också ett filter för att söka bara Pokémons i närheten.

3. PokemonMap

Detta Pokevision-alternativ liknar de ovan nämnda Go-verktygen för Pokémon Go när det gäller dess funktioner. För att söka en Pokémon i den här onlineappen är allt du behöver göra att ställa in latitud och longitud åt höger följt av ett klick på visa mig Pokémon.

Detta är ett av Pokevision-alternativen från 2021 som har en stabil kod och allt verkar fungera till förmån för denna Pokevision-ersättning. Håll koll på det datum som Pokémon Go-servern ger dig.

Förutom att visa dig den exakta positionen för närliggande Pokémons, ger den också en med kör- och gånganvisningar för att fånga önskad Pokémon.

Den bästa funktionen i denna onlineapp är att du kan söka i den Pokémon du vill ha som kan hjälpa dig att hitta de sällan hittade Pokémons som Pikachu. Du kan öka radien på din sökning och också hitta några närliggande Pokégyms.

Läs också: – Bästa alternativ till FaceTime för Android

4. Pokehunter

Topp 5 bästa Pokevision-alternativ från 2021Anledningen till att människor har använt detta Pokevision-alternativ är dess förmåga att enkelt hitta Pokémons som annars är mycket sällsynta att hitta.

Förutom att göra Pokémon-sökningen enklare, ger den dig också bästa möjliga resultat. Det kan markera olika arter av Pokémons på den globala kartan.

Läs också: – Bästa alternativen till GarageBand för Windows

5. PokeFinder

Topp 5 bästa Pokevision-alternativ från 2021Detta Pokevision-alternativ skiljer sig definitivt från resten eftersom det är en gemenskap med en karta. Effektiviteten med att hitta Pokémons på grund av vilken den kom till listan över “Bästa Pokevision-alternativ” beror på anledningen eftersom den visar platsen för de Pokémons som nyligen fångats.

Allt du behöver göra är att dubbelklicka på kartan för att skicka en ny “Pokémon-observation”. För att njuta av funktionerna i detta Pokevision-alternativ som ett applikationsverktyg online är det bättre att logga in med Google.

Slutsats

Några av de andra Pokevision-alternativen från 2021 som är värda att nämna är PokeVs, PokeMesh, Poke Radar, Poke Detector och PokeAlert. Jag hoppas att du gillar listan ovan med de bästa Pokevision-ersättarna. Dela det här inlägget med dina onlinevänner som spelar Pokemon GO-spel.

0 Shares