Topp 5 lugnande appar som hjälper dig att slå stress

0 Shares

Oavsett vad någon säger kan det vara ganska svårt att lugna sig efter stress. Alla vill kontrollera sina stressnivåer. Att hantera stress är en färdighet som alla kan utveckla och behärska, förutsatt att de får den hjälp de behöver.

Olika människor har olika sätt att hantera stress. Några av dem inkluderar träning och att lära sig avslappningsmetoder som meditation, få mer sömn, bland andra.

Andra slår stress genom att spela casinospel online. Om du någonsin befinner dig i en sådan situation och vill lugna dig själv, gör det på webbplatser med självexkluderingsfunktioner som Nordicslots.

Det bästa alternativet är att söka professionell hjälp, men tekniken kan också vara till nytta. Det finns nästan omedelbar hjälp när vi får panik eller blir stressade. Bara genom att skriva “stress” på Google eller Apple Play Store är man redan halvvägs för att få lättnad.

Från Play Store kan användare få flera appar som kan hjälpa till. Nedan följer de fem bästa lugnande apparna som hjälper dig att slå stress.

1. Happify

Genom sina spel hävdar Happify att minska stress samtidigt och öka lycka. En gång i appen inleder Happify en form av diagnos. Appen uppmanar användaren med några frågor för att bestämma det bästa sättet att lindra stress.

Beroende på en persons svar på frågorna bestämmer Happify vilken typ av “spår” en användare ska ta. Detta kan sträcka sig från att minska stress eller minimera negativa tankar. Appen tilldelar sedan en rad aktiviteter och frågesporter, inriktade på att hjälpa till att uppnå målet.

2. Headspace

Denna app fokuserar främst på meditation som ett sätt att hjälpa till att lugna sinnet. Med andra ord, om en person behöver meditationstekniker men i mörkret om hur man ska gå vidare, är Headspace där för att hjälpa. Några av funktionerna i appen inkluderar “mindful ögonblick” och meditation övningar för en snabb återställning.

3. Pacifica

Denna app har höga betyg. År 2017 rankade Apple det som en av de bästa apparna inom mental hälsa. Vilken påskrift? Pacifica har också en extremt tilltalande layoutdesign med det blå gränssnittet, som är lätt att använda.

När det gäller stresslindring är appen väl utrustad. Appen har ett utrymme för att övervaka individens hälsa, humör och vanor. Appen erbjuder också några övningsövningar och avslappningsmetoder som är skräddarsydda efter användarens behov.

Pacifica hjälper också en användare i situationer med panikattacker, stress på arbetsplatsen eller till och med om individen är orolig på grund av att ha fastnat i en hiss. Om en användare befinner sig i något av dessa scenarier kan de starta en av de curatorljudövningar som behövs.

4. Vad händer?

Förväxla inte denna app med social applikation WhatsApp. De är olika. Denna app använder element som acceptansengagerad behandling och kognitiv beteendeterapi för att tillgodose mentala behov. Appen hjälper också sina användare att effektivt hantera problem som ilska, depression, stress och ångest.

Några av dess unika funktioner inkluderar en mejerivåg som hjälper till att sätta mentala problem i perspektiv. Appen fungerar också som en användare med roliga och positiva citat för att hålla humöret positivt hela dagen.

5. Personlig Zen

Denna app har en serie spel centrerade om kliniska upptäckter. De flesta av dessa fynd fokuserar på sätt att minska stress och ångestnivåer. Appen ger sedan sina användare lösningar som fokuserar på fakta.

Slutsats

Med rätt mental hälsa är det möjligt att leva ett stressfritt liv. Men om du känner att resan blir för mycket, missa inte att ringa ett psykologiskt yrke. Med andra ord, lider inte av stress i tystnad.

0 Shares