Topp fem appar du behöver på din telefon den här julen

0 Shares

Julperioden är full av stress och kaos eftersom det finns så många festevenemang att delta, mat att laga och presenter att köpa. Med så mycket att planera och organisera kan saker gå ur hand och överväldigande.

Det finns dock en appbutik full av dolda pärlor som sparar dig denna jul, oavsett om det är pengar att spara på strumpefyllmedel eller festliga spel för att underhålla barnen. Det finns verkligen en app för allt … annat än att stoppa svärföräldrarna som kämpar över kalkon förstås. Här är de 5 apparna du behöver på din telefon för att hjälpa dig att ha en stressfri jul.

PIWoP

Denna app är utmärkt för att spara pengar på varje julköp, från strumpefyllmedel till julgranar. PIWoP (pris jag vill betala) kontrollerar priser och rabatter för dig dagligen. Du hittar de saker du vill att den ska övervaka och ordnar dem i listor om du vill, till exempel “Juldekorationer” eller “Emmas Santa List 2018”. Ställ in priser och verktyget varnar dig när någon av artiklarna faller till eller under dessa. Sparar både tid och pengar!

Hämta det på: App Store och Google Play

Elfster hemlig tomtegenerator

Långa är de dagar som du skulle behöva lägga rivna pappersbitar i en hatt som du oundvikligen kommer att förlora. Elfster eliminerar alla dina hemliga Santa-problem genom att skicka e-post till deltagarna anonymt och till och med låta dig skapa önskelistor så att du får den gåva du verkligen vill ha.

Hämta det på: App Store och Google Play

ChefTap

En av de mest stressande sakerna med jul måste vara julmiddagen, eftersom det alltid är så stort tryck att laga den bästa festfesten för hela familjen. Denna app låter dig automatiskt spara och organisera recept så att de alla lagras på ett ställe för att lindra stressen på den stora dagen.

Hämta det på: App Store och Google Play

Elf själv

Om du någonsin velat bli en av jultomten, kan den här appen göra alla dina drömmar uppfyllda. Skaffa hela familjen för att skapa roliga personliga videor. Du kan välja fem foton att skapa till breakdancing alver när du dansar genom platser som Santa’s workshop eller postrummet.

Hämta det på: App Store och Google Play

Advent-appen 2018

Alternativa adventskalendrar ökar, så om du inte äter choklad först på morgonen kan den här adventappen vara något för dig. Det låter dig skapa personliga kalendrar som du kan skicka till vänner, fulla av bilder, GIF och till och med låtar för 24 dagars överraskningar.

Hämta det på: App Store och Google Play

Santa tracker – Var är jultomten?

Det bästa sättet att lägga till julaftonens spänning är att spåra var tomten är på sina leveranser. Med appen kan du anpassa din profil med namn, ålder och land, så att du kan se vad jultomten håller på med när han räknar ner till den stora dagen!

Hämta det på: App Store

0 Shares