Tor för Android ger säker, anonym surfning på din mobiltelefon

0 Shares

Tor för Android

Det verkar som bara stunder sedan en uppdaterad version av Tor för skrivbordet släpptes, och nu finns det bra nyheter för ägare av Android-smartphones. Tor Project har släppt en Android-version av Tor-webbläsaren, och den är tillgänglig för nedladdning antingen direkt från sin webbplats eller från Google Play.

För närvarande i alfa – så förvänta dig att det finns några problem – det här är den enda mobila Tor-webbläsaren som stöds av Tor-projektet, och utvecklarna lovar att det kommer att blockera spårare, skydda mot övervakning och säkerställa integritet.

Se även:

Tor bygger på Firefox, och även om det kan vara skrämmande att använda för nybörjare görs allt möjligt för att göra det enkelt att komma igång. För denna alfa-utgåva är det också nödvändigt att installera proxyverktyget Orbot, men i framtida utgåvor hoppas man att detta inte kommer att behövas. Det finns också en känd fråga som Tor-projektet förklarar:

Vårt säkerhetsreglage är nu under ‘Säkerhetsinställningar’, men på grund av ett litet problem visas det bara efter att du startar om appen. Vi planerar att fixa det för nästa release.

Kolla in videon nedan för att se vad Tor också handlar om

Du kan ladda ner Tor för Android från Google Play eller direkt från Tor Project.

0 Shares