Turboladdade supertelefoner stavar slutet för din PC (och konsol)

0 Shares

Samsung har bekräftat en nyligen specificerad version av Galaxy S4 som vi känner och älskar kommer att levereras i sitt koreanska hemland senare denna månad. För det mesta kommer det att vara identiskt med S4 någon annanstans – 1080p 5in Super AMOLED-skärm, 2600mAh-batteri och 13MP-kamera – men för sin dolda superkraft: Snapdragon 800.

För att inte överträffas av sin gamla rival, förbereder LG en superspecificerad Optimus G2 med alltid pågående röstkommandon (som Xbox One, men utan strömförsörjning). Den har också en 5-tums 1080p-skärm för när du tappar din röst och måste jabba order till pekskärmen som förr.

Oavsett vilken telefon du vill hålla ut med, räknar Qualcomm att du är ute efter en behandling i batteriavdelningen, med bättre användningsprestanda och laddningshastigheter “upp till 75 procent snabbare än USB-laddning.”

Först ut ur blocken med det nya kislet kommer den mäktiga 6,4-tums Sony Xperia Z Ultra, som planerar att vara scenen där Qualcomms senaste mobilprocessor gör sin debut. Sonys turboladdade telefon kommer att sakna hyperspeed LTE-A 4G från sina koreanska rivaler.

0 Shares