Två nya iPhones och en iWatch? Apple kommer att ha en hektisk dag imorgon

0 Shares

Apple kommer att ha en ganska hektisk dag imorgon och avslöja två nya iPhones och en iWatch för gadgetfans att sikla över. Om New York Times källor är sanna så är det.

En 4,7-tums iPhone 6 har läckt ut fler gånger än vi kan räkna från olika källor i olika former, från enligt uppgift äkta metallhöljen till icke-fungerande dummyenheter.

En större 5,5-tums phablet iPhone 6-modell har också gjort ryktet runt under året, och båda enheterna förväntas komma rockande iOS 8, tillsammans med alla sina OS X Yosemite-kompatibla partytrick.

LÄS MER: Förhandsgranskning av iOS 8

Båda nya iPhones kommer enligt uppgift också att landa med ett enhandsläge för att hjälpa trogna Apple-användare att anpassa sig till de större skärmarna.

NFC – en första för Apple – finns tydligen också på korten, tillsammans med ett nytt digitalt betalningssystem som samarbetar med MasterCard, Visa och American Express, vilket äntligen kan göra NFC till nytta.

Och naturligtvis finns det iWatch. Det har varit en av Apples mest skyddade produkter de senaste åren, utan en enda solid läcka som tyder på hur det kommer att se ut när det äntligen landar.

Vi har sett rykten om böjda flexibla skärmar, en rad hälsoskannrar, modifierade versioner av iOS och mycket mer.

LÄS MER: Förhandsvisning av Apple iWatch

Huruvida Apple faktiskt kommer att släppa en trio av iDevices imorgon återstår att se, men tack och lov har vi inte för länge att vänta tills allt avslöjas.

Vi ses här klockan 18 BST för alla åtgärder, när det händer.

LÄS MER: Förhandsvisning av Apple iPhone 6: specifikationer, pris, släppdatum – allt vi tror att vi vet

[New York Times]

0 Shares