Twitter introducerar Happening Now för att hålla dig uppdaterad om sport och mer

0 Shares

Twitter kan ha ett bokmärkesystem på gång, men det finns nya funktioner som redan rullar ut för användarna. Det senaste tillskottet heter Happening Now som kommer att användas för att lyfta fram tweets om ett visst ämne.

Det är en funktion som inte är en miljon miles bort från den befintliga Moments-funktionen, men Twitter verkar tro att det är vad folk vill ha. Till att börja med rullar Happening Now ut för Android- och iOS-användare i USA och det kommer att lyfta fram sport. Med tiden kommer det dock att expandera till andra delar av världen och även täcka olika händelser.

Se även:

Happening Now visas högst upp i nyhetsflödena och är anpassad för individer. Detta innebär att tweets som är av genuint intresse bör markeras. Fokus till att börja med kommer att vara fotboll, baseboll, fotboll, hockey och basket, och Twitter kommer att använda funktionen för att tillhandahålla uppdateringar i realtid som spelresultat.

Twitter meddelade lanseringen av den nya funktionen i en tweet:

På sina supportsidor förklarar företaget lite om hur det fungerar:

Du kan se händelser som visas högst upp på din tidslinje märkta som Happening now. När det är tillgängligt visar vi evenemang och ämnen som vi tror att du kan vara intresserad av när du öppnar din Twitter för iOS- eller Android-app. Tryck på V-ikonen för att se varför vi tror att du är intresserad av evenemanget eller för att dölja evenemanget från din tidslinje. Tryck på fotot för att visa konversationen kring evenemanget.

Bildkredit: UTBP / Shutterstock

0 Shares