Tyvärr Microsoft, Apples Windows 10 är det operativsystem vi verkligen vill ha!

0 Shares

Apple har rykte om att producera snygga och elegant designade hårdvaru- och mjukvaruprodukter. Microsoft, ja, inte så mycket.

Windows 10 under Microsofts kontroll är inte ett dåligt operativsystem, men även efter alla dessa år känns det fortfarande inte helt färdigt, med delar av den gamla designen som dyker upp på olika ställen. Om du någonsin har undrat hur Windows 10 skulle se ut om Apple utvecklade det har vi svaret.

SE ÄVEN:

Seriekonceptskapare Kamer Kaan Avdan, som tidigare har släppt videor för uppdaterade versioner av Windows 95, Windows XP, Windows 7, Windows 11 och macOS 11 Ventura, riktar idag sin uppmärksamhet åt att visa hur Windows 10 kan se ut om det var i händerna på Apple snarare än Microsoft.

Som du förväntar dig är resultatet en snygg, om något Frankenstein-blandning av Windows och macOS. Startmenybrickorna blir lite vana vid, liksom menyraden längst upp på skrivbordet.

Avdans nydesignade File Explorer innehåller några nya alternativ i snabbåtkomst – AirDrop och iCloud. Det finns iMessage för Windows, och naturligtvis tar Safari platsen för Edge.

Action Center har redesignats och får ikoner för Control Center ovanför anmälningarna.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Som du förväntar dig av Apple finns det ett snyggt mörkt läge och dynamiska bakgrundsbilder, och du kan låsa upp din dator med en iPhone.

Sökningen har också designats om – inget behov av Bing eller Edge här!

Vad tycker du om detta Windows 10-koncept? Föredrar du Apple-versionen framför Microsofts? Låt mig veta i kommentarerna nedan.

0 Shares