UE Wonderboom Freestyle Review

0 Shares

Det finns många Bluetooth-högtalare på marknaden just nu med erbjudanden i alla tänkbara prispunkter men det finns inte många som är robusta och tillverkade speciellt för utomhusbruk. Det är här Ultimate Ears, ett märke av Logitech, kommer in med sin Wonderboom-serie av Bluetooth-högtalare med IPX7-vattentålighet, 360-graders ljud etc.

Vi använde den nyligen lanserade Wonderboom Freestyle Bluetooth-högtalaren i en vecka och tyckte att den var ganska intressant. Låt oss nu gå direkt till granskningen.

Design

Konstruktionsmässigt handlar Wonderboom Freestyle om storleken på en Big Mac (för McD-fans där ute) eller en kaffemugg. Högtalarens kärna är gjord av högkvalitativ plast med mjukt gummifinish på ovansidan och botten. Eftersom det är en vattentät högtalare är mittdelen täckt av tjockt nätmaterial. Runt högtalarens baksida finns en lucka som döljer laddningsporten för mikro-USB.

När vi pratar om knapparna hittar du volym- och nedåtknappen på framsidan med strömbrytaren överst. Det sitter en snodd på toppen för enkel och säker montering. Wonderboom Freestyle finns också i en massa färg- och finishalternativ som betong, avokado, lappar, hallon och enhörning.

Funktioner och inställningar

UE Wonderboom Freestyle är IPX7-vattenbeständigt klassad – vilket innebär att den kan nedsänkas i vatten upp till en meter i upp till 30 minuter. Högtalarnas vikt och design gör det flytande och det är därför högtalaren flyter på ytan. Robustheten gör Wonderboom Freestyle perfekt för utomhusbruk i utmanande miljöer. Om din Wonderboom blir smutsig, skölj bara av den.

UE Wonderboom kan paras mycket enkelt med iOS- och Android-enheter via Bluetooth. Det finns inget behov av en app som minskar så mycket ansträngning och förenklar hela parningsprocessen. När du sätter på den första gången går högtalaren i parningsläge. Android-användare kan gå in i Bluetooth-inställningar och kan se Wonderboom på de tillgängliga enheterna.

Ljudkvalitet och batteri

När vi pratar om ljudkvaliteten är högtalaren högljudd med bra mellan- och högtalare. Ljudsignaturen är mer mot bassidan och är perfekt för hög musik. Wonderboom lovar 360-graders ljud, så det spelar ingen roll var högtalaren placeras, du får jämnt ljud. Du kan para ihop två Wonderboom-enheter för att spela ett synkroniserat spår men vi kunde inte testa det, eftersom vi bara hade en enda granskningsenhet.

Batteriet är inbyggt direkt i högtalaren och laddas via mikro-USB-porten på baksidan av högtalaren. Det finns en levererad platt USB-kabel i produktförpackningen som kan anslutas till en dator för att ladda batteriet. Logitech hävdar att batteriet kommer att ta 10 timmar och vi fick en liknande användningstid under våra tester.

Ultimate Ears Wonderboom Freestyle Speaker Prissättning

UE Wonderboom Freestyle – 695 INR

Fördelar

Robust design Vattentät anständig uppspelningstid

Nackdelar

Bedömning – Ska du gå för det?

Wonderboom är en utmärkt produkt med bra design och IPX7-betyg gör det ännu mer önskvärt men samtidigt blir det inte billigt. Wonderboom är prissatt till 6 995 INR vilket är INR 1 000 blyg från förra årets modell. Om du är bekväm att betala en premie för en Bluetooth-högtalare, prova den.

0 Shares