Uppdaterad Google Earth anländer till iOS

0 Shares

google-earth-ios

Det har gått ett antal månader sedan Google Earth fick en makeover på Android och webben, och nu gör uppdateringen sin väg till iOS. Den senaste versionen av 3D-världsutforskningsverktyget har reviderats, vilket ger ett antal nya funktioner till iPhone- och iPad-användare.

Dessa funktioner inkluderar 360-graders videor, guidade turer och det interaktiva Voyager-alternativet för att resa praktiskt taget till större städer i världen.

Förutom att det är roligt gör den uppdaterade versionen av Google Earth det också lättare att lära sig om världen. Googles kunskort ger information om viktiga landmärken runt om i världen, eller så kan du välja att använda det sökmotorinspirerade alternativet “Jag känner mig lycklig” för att transporteras till en lösenplats för att lära dig mer.

Google plockar ut ett antal höjdpunkter i den nya versionen av appen i App Store-listan:

Välj ditt eget äventyr med Voyager. Upplev interaktiva berättelser från hela världen. Upptäck nya platser med kunskapskort. Bläddra igenom kort och lär dig om lokala landmärken. Omlopp världen i 3D. Använd den nya 3D-knappen eller lut kartan med två fingrar. Knäpp och dela ett vykort. Ta ögonblicksbilder av platser och dela dem med dina vänner. Känner du dig lycklig? Kasta tärningarna och se vart världen tar dig.

Men det är Voyager som utan tvekan är stjärnan i showen här, och Google har mer att säga om den här funktionen:

Hälften av resan är att planera din resa. Voyager, vår nya interaktiva berättelsefunktion i Google Earth, kan inspirera ditt nästa resmål. Under kategorin Resor hittar du detaljerade flerdagars resvägar för 17 städer, från Paris med barn till bortom stränderna i Rio de Janeiro.

Du kanske är en älskare av naturen? Besök de bruna björnarna i Alaskas Katmai National Park, åk curl med Super Surf Spots eller vandra Machu Picchu. Kultur buff? Upptäck en ny utställning med museer runt om i världen eller följ i Fab Fours fotspår med Beatlemania. Med mer än 140 berättelser på åtta språk har Voyager reseidéer för nästan alla.

Du kan ladda ner Google Earth från App Store.

0 Shares