Upptäck ett gratis verktyg för att aktivera dolda funktioner i Windows 10

0 Shares

Topp hemligt

Windows 10 har varit med oss ​​i ett antal år nu, så du kanske tror att du känner till alla dess funktioner nu – men det kan fortfarande finnas saker du kan upptäcka.

Som du förmodligen är medveten om finns det mycket som kan uppnås genom att redigera registret; Det är till exempel ett vanligt sätt att ändra otillgängliga inställningar. Vi har upptäckt ett spännande gratisverktyg som sparar dig från att behöva gräva i registret, men ger dig möjlighet att komma åt dolda alternativ, funktioner och inställningar. Vi presenterar gratisverktyget Hidden Windows 10-funktioner – det är som en modern TweakUI för Windows 10.

Se även:

Även om det vore rättvist att säga att det inte fanns mycket tid att tänka på ett namn för verktyget, är Hidden Windows 10-funktioner ett bra verktyg för kraftanvändare och fans av tweaking. Producerad av UK-baserade Theropods, Hidden Windows 10-funktioner är gratis för personligt bruk och öppnar många alternativ som annars skulle vara svårt att komma åt.

Uppdelad i fem sektioner – Dator, Aktivitetsfält, snabbmeny, System och säkerhet – programmet låter dig lägga till nya genvägar till Explorer, lägga till nya poster i högerklickmenyn, döda Cortana och OneDrive och enkelt lägga till en GodMode-mapp på skrivbordet .

Dolda Windows 10-funktioner

Detta är den första utgåvan av appen, och vi hoppas att utvecklingen kommer att fortsätta – men under tiden är det väl värt att titta på det.

Du kan ta reda på mer om Hidden Windows 10-funktioner här och ladda ner det här.

Bildkredit: Piotr Wytrazek / Shutterstock

0 Shares