Urban Armor Gear lanserar fodral för Scout-serien för Google Pixel 3a och 3a XL

0 Shares

Smartphones är alldeles för dyra idag, med priser för vissa flaggskepp som svävar runt 1 000 dollar. Om du är rik och har mycket disponibel inkomst stör det dig förmodligen inte. För vanliga människor är det dock helt enkelt för mycket att fråga. Tack och lov hörde Google rop från sina mer magra kunder och släppte de väl mottagna Pixel 3a- och 3a XL-smartphonesna, från $ 399 respektive $ 479.

Även om dessa telefoner är billigare, betyder det inte att konsumenter har råd att bryta dem. Ett fall är fortfarande en klok investering, även om din smartphone kostar mindre än 500 dollar. Med det sagt har den populära fodraltillverkaren Urban Armor Gear (UAG) släppt nya Scout Series-fodral för både Pixel 3a och 3a XL. Ärendet är mycket robust och officiellt sanktionerat som ett “Made For Google” -tillbehör.

“Väskan har en fjäderljuskonstruktion och en snygg, minimalistisk design samtidigt som den uppfyller UAG: s imponerande MIL-SPEC-standard. Scout-serien kommer att ha märket” Made For Google “, vilket innebär att UAG: s Pixel 3a och 3a XL-fodral har certifierats för att möta Googles kompatibilitetsstandarder. Skalet är omsorgsfullt utformat för att skydda de unika aspekterna av Googles nya enheter och erbjuder en skärmomgivning, ett halkfritt, robust grepp och ett pansarskal för att hålla Pixel 3as innovativa teknik intakt, säger Urban Armor Gear.

Kaila Vandermey, Senior Marketing Manager på UAG förklarar: “Vi är stolta över att lansera vår nya Scout-serie för Google Pixel 3a och 3a XL i samarbete med Google. Scout-serien har en minimalistisk och lätt design som skyddar mot äventyr av alla Pixel-användare. “

Urban Armor Gear delar funktioner och fördelar nedan.

Fjäderlätt konstruktion Pansarskal och slagtålig mjuk kärna Halkfritt, robust grepp Enkel åtkomst till pekskärm och portar Skrapbeständiga glidplattor och skärmomgivning Kompatibel med fingeravtryckssensor och Active Edge Google Pay-kompatibel Uppfyller militära fallteststandarder (MIL STD 810G 516.6 )

Scout Series-fallen kan fås omedelbart här (3a) och här (3a XL) för bara 29,95 dollar. Ja, det priset är detsamma för båda varianterna. Det här är ganska coolt, eftersom jag förväntade mig att XL-modellen skulle kosta ytterligare $ 5 eller så. Tyvärr har fans av roliga färger tur – det är bara en svart affär.

0 Shares