Urban Armor Gear lanserar ” Metropolis ” och ” Plasma ” robusta Microsoft Surface Go-fodral

0 Shares

Microsoft Surface Go är inte en dyr surfplatta. Från bara $ 399 kostar det mycket mindre än Surface Pro. Fortfarande, om du spenderar dina hårt förtjänade pengar på det, vill du förmodligen skydda investeringen. När allt kommer omkring kan det förmodligen inte repareras på egen hand.

Ett fodral är ett utmärkt sätt att skydda Surface Go från skador, och idag lanserar Urban Armor Gear två sådana produkter. Båda fallen – Metropolis och Plasma – är MIL-STD 810G 516.6-klassade och kompatibla med det officiella typskyddet. De har även en plats att hålla Surface Pen.

“Fodralet i Metropolis och Plasma-serien är utformade för att skydda och komplettera funktionerna i helt nya Microsoft Surface Go. Fodralet är lätta, kantiga och MIL-SPEC dropptestade för att säkerställa att surfplattan tål sträng aktivitet och användning”, säger Urban Armor Gear.

LÄS OCH: Costco säljer exklusiv Microsoft Surface Go-variant med gratis Type Cover

Företaget, även känt som UAG, säger vidare: “Plasma-serien har stöttåliga gummistötfångare tillsammans med en 360-graders roterande handrem. Fodralet är utrustat med ett inbyggt kickstand, ytförvaring av pennan och en valfri axelrem. Tillverkad av fjäderlätt kompositkonstruktion med en slagtålig mjuk kärna, Metropolis-fodralet är förberett för de tuffaste dropparna. Serien har stora knappar, luftventiler, vattentätt grepp och enkel åtkomst till pekskärm och portar. “

Michael McVerry, Senior Marketing Manager för UAG säger följande.

Utan att kompromissa med Surface Go’s snygga design var de två fodralet noggrant konstruerade för att ge maximalt skydd och funktionalitet. Både fall från Metropolis och Plasma-serien ger Microsoft-kunder den sinnesro som de behöver för att ta sin Surface Go längre.

Plasmaserien kostar $ 99,95 och finns endast i en klar / svart design. Metropolis-serien är billigare till bara 69,95 dollar och finns i tre färger – svart, kobolt (blå) och magma (röd).

0 Shares