Urban Armor Gear lanserar Plyo-serien fodral för Apple MacBook Air (2018)

0 Shares

Apples bärbara datorer är alltid bra. Även med det polariserande tangentbordet som finns på de senaste modellerna kan du verkligen inte gå fel med en MacBook. Med det sagt måste du ha mycket disponibel inkomst för att köpa en Apple-dator. Du kan få en Windows 10-maskin med liknande specifikationer för mycket mindre. Det är inget fel med att betala mer för Apple-hårdvara – om det gör dig lycklig och du har råd med det, gå till det.

Om du slutligen köper en dyr Apple MacBook, borde du definitivt överväga väljer AppleCare. Försäkring är alltid lite av ett spel och inte alltid det klokaste steget ekonomiskt, men det kan vara värt premien för sinnesro. Förutom AppleCare kanske du också vill överväga ett skyddande fodral. Idag lanserar Urban Armor Gear i dag ett robust nytt fodral för MacBook Air 2018 som en del av den populära Plyo-serien. Det erbjuder inte bara skydd och förbättrad kylning, men det ser också ganska attraktivt ut.

LÄS OCH: Apple presenterar nya MacBook Air med Retina Display och Touch ID

“UAG: s genomskinliga fodral är utformat med tanke på skapare och entreprenörer i åtanke och gör att du kan anpassa och skydda din MacBook Air. En genomskinlig design accentuerar MacBook Airs snygga design. Medan den tunna kompositkonstruktionen kombinerar en slagtålig kärna med luftmjuka hörn och ger användarna oöverträffat skydd som behövs för on-the-go-arbete, säger Urban Armor Gear.

LÄS OCH: Urban Armor Gear (UAG) lanserar ‘Plyo Series’ fodral för 9,7-tums Apple iPad

UAG säger vidare, “Håller din MacBook Air sval och stadigt på plats, Plyo-serien ger gummifötter och ventilation för de dagar där arbetsbelastningen inte blir lättare. Glider enkelt in och ut ur väskor och förpackningar, Plyo-serien för MacBook Air gör detta till det bästa alternativet för aktiva individer. “

Kaila Vandermey, marknadschef, Urban Armor Gear erbjuder nedanstående uttalande.

Vi försökte skapa ett skyddande fodral som kompletterar MacBook Airs snygga design. Vår Plyo-serie klarar uppgiften med sin genomskinliga, lätta design och Mil-Spec-skydd. Vi är övertygade om att Plyo-serien kommer att tillåta användare att skapa det perfekta bärbara kontoret och ge våra kunder den säkerhet de behöver för att ta MacBook Air vidare.

Urban Armor Gear delar följande funktioner och fördelar med Pylo-serien.

Pansarhölje och slagtålig mjuk kärna Dubbel lås säker skärmstängning Kylventiler för kompromisslöst luftflöde Taktilt grepp Enkel åtkomst till portar Uppfyller militära fallteststandarder (MIL STD 810G 516.6)

Så, hur mycket kostar Urban Armor Gear Plyo Series-fodralet för Apple MacBook Air? Det kan fås för bara $ 79,95 från företaget direkt här. Och ja, frakt är gratis. Det är ett överraskande rimligt pris för ett robust fodral från en respekterad tillverkare. För att inte nämna, om det slutar förhindra att din MacBook Air skadas, kommer det verkligen att vara ovärderligt. Tyvärr är “Ice” (klar) den enda färgen.

0 Shares