Urban Armor Gear (UAG) lanserar ‘Plyo Series’ fodral för 9,7-tums Apple iPad

0 Shares

Apples iPad är fortfarande den bästa surfplattan på marknaden. Många företag har försökt att konkurrera, men alla har till stor del misslyckats. Visst, det finns några anständiga Android-modeller på marknaden – ur ett hårdvaruperspektiv – men det underliggande operativsystemet kan inte jämföras med den utmärkta iOS. Det finns otaliga Android-surfplattor som blir övergivna av tillverkare och fastnar i föråldrade OS-versioner som är fulla av exploateringar – vilket innebär att de helt enkelt inte är säkra.

Om du köper en iPad kan du vara säker på att Apple kommer att stödja den i många år, vilket gör det till en mycket klok investering. Oavsett vilken iPad-modell du väljer är det smart att skydda den med ett fodral. Om du till exempel valde en av de icke-pro 9,7-tums iPad-surfplattorna (2017 eller 2018) har Urban Armor Gear ett nytt fodral som skyddar enheten med militärskydd samtidigt som den är modern. Eftersom baksidan är genomskinlig kan du fortfarande se Apples design – en viktig sak för vissa konsumenter. Den har till och med en öglahållare för en Apple Pencil eller annan penna.

“Designad för Apple 9,7-tums iPads, erbjuder Plyo-serien lätta material och en minimal estetik för att hålla dig fokuserad på din nästa prestanda. Kompositkonstruktionen kombinerar en slagtålig kärna med luftmjuka hörn. Gör det till det tunnaste erbjudandet, medan det fortfarande är möter UAG: s kända militära skydd, säger Urban Armor Gear.

LÄS OCH: Kära Apple, jag behöver inte en snygg iPad Pro för att sitta på toaletten

UAG säger vidare: “Plyo-seriens snygga design och smala profil gör det till det ultimata fodralet för människor som är på språng. Fodralets genomskinliga estetik gör det möjligt för enhetens unika design och färg att lysa igenom. Medan det taktila greppfolio skryter 360-graders skydd, skydd mot oundvikliga fall och stötar. “

Urban Armor Gear delar följande funktioner.

Slagsäkert taktilt grepp Justerbart stativ Apple Pennhållare Folio Cover med Auto Wake / Sleep-funktion Enkel åtkomst till pekskärm och portar Uppfyller militära fallteststandarder (MIL STD 810G-516.6)

Om du vill få ditt eget Urban Armor Gear Plyo Series-fodral kan du köpa det direkt från företaget här. Priset är 69,95 dollar och skickas gratis.

0 Shares