Urban Armor Gear (UAG) lanserar robust NATO-rem för Apple Watch

0 Shares

Apple Watch är en mycket populär produkt trots många brister. Jag hade en på ett tag men slutade bli av med den på grund av många frustrationer. Det bärbara har ett fruktansvärt användargränssnitt – till skillnad från de flesta Apple-produkter. I slutändan tyckte jag att det var bekvämare att helt enkelt dra min telefon ur fickan.

Med allt detta sagt är jag förmodligen inte den bästa kandidaten för en Apple Watch. Jag är en ganska stillasittande kille, arbetar på datorer och undviker utomhus. Människor som gillar att vandra, springa och andra träningsformer kommer förmodligen att hitta mycket värde i Apple Watch. Idag lanserar det populära företaget Urban Armor Gear (UAG) ett klockarmband som ska glädja konsumenter som vill vara utomhus.

Kallas “NATO Strap” och har ett militant utseende, vilket är avsiktligt. Det är trots allt utformat för att se ut som ett klassiskt “NATO” klockarmband. UAG lovar att det kommer att vara tufft, så förhoppningsvis borde det hålla länge. Tillförlitlighet åt sidan, det ser också ganska modernt ut.

“Byggd för vardagliga äventyr, Nato Strap för Apple Watch är utformad för pålitlighet. En kombination av material – höghållfast nylon och hårdvara i rostfritt stål – ger dig den styrka, hållbarhet och komfort du behöver för att fortsätta längre”, säger Urban Pansarutrustning.

UAG delar följande funktioner och specifikationer.

Nato-inspirerad design höghållfast nylonväv rostfritt stål anpassad hårdvara designad för Apple Watch Series 1-4 44mm: 152mm – 210mm 40mm: 133mm – 191mm

Urban Armor Gear (UAG) NATO-rem för Apple Watch kan fås omedelbart här för $ 49,95. Priset är detsamma för båda storlekar. Det finns två färger att välja mellan – Olive Drab (grön) och grå.

0 Shares