Urban Armor Gear (UAG) presenterar ett robust Plasma-fodral för OnePlus 7 Pro

0 Shares

OnePlus-smartphones tas mycket väl emot av de som vill ha en ren Android-upplevelse. De är också populära bland budgetkunder, eftersom de historiskt sett varit mycket överkomliga. Med tiden har dock OnePlus ökat priserna, vilket minskat det upplevda värdet av dessa enheter. Till exempel med OnePlus 7 Pro är startpriset $ 700 – a signifikant summa pengar. Med det sagt kostar det fortfarande mindre än vissa flaggskeppstelefoner från andra tillverkare, som Samsung och Apple.

Om du bestämmer dig för att släppa en stor bit av förändring på OnePlus 7 Pro, hoppas jag att du skulle skydda den med ett fodral. Idag släpper den berömda fodralstillverkaren Urban Armor Gear en sådan produkt – Plasma Series-fodralet för OnePlus 7 Pro. Det är ett mycket robust fodral med en ganska rimlig prislapp. Och ja, fodralet är utformat för att rymma enhetens unika framåtvända kamera.

LÄS OCH: Urban Armor Gear lanserar fodral till Plasma-serien för Huawei P30 och P30 Pro

“Plasmaserien erbjuder full kompatibilitet med OnePlus 7 Pro: s optiska fingeravtrycksskanner, popup-kamera och NFC-betalningssystem på displayen. Ett robust grepp minimerar eventuella halkar, men om en olycka inträffar har fodralet reptålig glidning dynor och en fjäderlätt konstruktion med en slagtålig kärna, säger Urban Armor Gear.

LÄS OCH: Urban Armor Gear lanserar Plyo-serien fodral för Apple MacBook Air (2018)

Kaila Vandermey, Senior Marketing Manager på UAG, förklarar: “Vi är angelägna om att ge OnePlus-kunder det bästa klassens skydd i en tunn, lätt design. Vårt jobb är att skydda vår Oneplus-kunds investering och vi är övertygade om att vår plasmaserie kompletterar och skyddar som ingen annan. “

LÄS OCH: Urban Armour Gear (UAG) ‘Scout Series’ är ett robust fodral för Apple iPad Pro och Smart Keyboard Folio

Urban Armor Gear listar följande funktioner i fodralet.

Fjäderlätt kompositkonstruktion Pansarskal och slagtålig mjuk kärna Halkfritt, robust grepp Enkel åtkomst till pekskärm och portar Skrapbeständiga glidplattor och skärmomgivning Uppfyller militära fallteststandarder (MIL STD 810G 516.6)

Urban Armour Gear (UAG) Plasma Series-fodral för OnePlus 7 Pro kommer att finnas i två färger – Ash (rökigt transparent) och Ice (klart transparent). Prissättningen är konkurrenskraftig på bara 39,95 dollar – ett litet pris att betala för att skydda en ganska dyr Android-smartphone. Du borde kunna köpa ärendet här snart.

0 Shares