Urban Armor Gear’s robusta ‘Plasma’ Apple iPad-fodral är ett exklusivt Best Buy

0 Shares

Apples iPad-surfplattor är vackert utformade, men låt oss vara ärliga – de är inte hållbara. Om du tappar det är det mycket goda chanser att skärmen kan splittras. Även om skärmen är oskadd kan den bli bucklad eller repad, vilket verkligen kan förstöra återförsäljningsvärdet. Bortsett från pengar kan det vara deprimerande att använda en enhet med kosmetiska fläckar. Titta, du spenderade bra pengar på din iPad, eller hur? Du borde skydda det.

Det bästa sättet att göra detta är med ett robust fodral. På det här sättet, om du tappar din dyrbara iPad, bör den förhoppningsvis överleva oskadd. En tillverkare som tillverkar pålitliga fodral är Urban Armor Gear. Idag tillkännager det företaget “Plasma” -fodralet för både den vanliga iPad (9,7-tums, 5: e och 6: e generationen) och iPad Pro (12,9 och 10,5-tums). Det är inte bara mycket robust, men det ser också ganska vackert ut. Apple Pencil-användare bör älska den integrerade hållaren.

“Plasmaserien för iPad ger 360-graders skydd i en fjäderljusdesign och har kompromisslös funktionalitet och kapacitet. Den nya Plasma-serien innehåller ett tvåläges kickstand för laptop-läge och Apple-tangentbordskompatibilitet. Fodralet har också en dedikerad Apple Pencil-hållare för skapare på språng. UAG: s senaste Plasma-fodral finns för Apple iPads och iPad-proffs, exklusivt i Best Buy-butiker och BestBuy.com, säger Urban Armor Gear.

LÄS OCH: Apple misslyckades med mig

Michael McVerry, Senior Marketing Manager, UAG, förklarar: “Våra Plasma Series-fodral erbjuder en unik blandning av skydd i ett snyggt paket, som återspeglar UAGs signaturstil. Vi är glada över att samarbeta med Best Buy för att erbjuda en ny Plasma-serie för deras kunder. “

Företaget delar följande funktioner:

Fjäderljus kompositkonstruktion Slagfast mjuk kärna Apple Pencil Holder Enkel åtkomst till pekskärm och portar Apple Smart Cover / Keyboard Compatible Two Position Kickstand supports Apple Keyboards and laptop mode Uppfyller militära fallteststandarder (MIL STD 810G-516.6)

Varför är det en Best Buy-exklusiv? Vem vet, men det verkar inte vara tillgängligt på återförsäljarens webbplats ännu. Tillgängligheten bör dock vara nära förestående, och priserna varierar från $ 69,95 till $ 89,95 – beroende på storlek. Även om det definitivt kommer att säljas i den klara “Ice” -färgen, vilket ses i bilderna ovan, är det okänt om andra färger också kommer att göras tillgängliga.

0 Shares