Urban Armour Gear (UAG) ‘Scout Series’ är ett robust fodral för Apple iPad Pro och Smart Keyboard Folio

0 Shares

Apples iPad Pro är den bästa surfplattan på marknaden, och tro det eller inte, det kan vara en ganska användbar “bärbar dator” när den är ihopkopplad med Smart Keyboard Folio. Microsoft har helt enkelt fel i sina påståenden om Apples surfplatta. Du kan till och med utöka iPad Pro-funktionaliteten med USB-C-donglar. Utan stöd för mus eller styrplatta kommer iOS dock aldrig att vara ett ordentligt operativsystem, men jag hoppas att det kommer att läggas till så småningom.

Om du är någon som äger både Apple iPad Pro och Smart Keyboard Folio, har Urban Armor Gear ett riktigt coolt robust fodral som du bör kolla in. Kallas “Scout Series” och skyddar surfplattan utan att tangentbordet behöver tas bort. I själva verket detta fall kräver tangentbordet fästs. Den har till och med en användbar Apple Pencil-hållare som möjliggör laddning.

LÄS OCH: Urban Armor Gear (UAG) lanserar ‘Plyo Series’ fodral för 9,7-tums Apple iPad

“UAG ger kunderna en enastående upplevelse när de är på språng, och har släppt det första robusta MIL-SPEC-fodralet som erbjuder kompromisslös Apple Smart Keyboard Folio-kompatibilitet. Scout-seriefodralet skyddar både enheten och tillbehöret utan att störa foliens flera visningar att skriva positioner för att sömlöst röra sig med enheten. När den inte används håller fodralet säkert stängt för att upprätthålla 360-graders skydd, så du är beredd på alla äventyr, säger Urban Armor Gear.

LÄS OCH: Urban Armor Gear lanserar Plyo-serien fodral för Apple MacBook Air (2018)

UAG säger vidare, “Designad för pålitlighet, Scouts robusta klipp ger extra säkerhet för att hålla Apple Pencil på plats när du laddar / parar ihop med enheten. Dessutom har UAGs Scout-serie fjäderlätt konstruktion, slagtålig kärna och enkel åtkomst till alla knappar och portar som ger en smidig upplevelse för alla användare. “

LÄS OCH: Urban Armor Gear lanserar fodral till Plasma-serien för Huawei P30 och P30 Pro

Urban Armor Gear delar följande funktioner i Scout.

Fjäderlätt konstruktion Enkel åtkomst till pekskärm och portar Smart Keyboard Folio-kompatibel Säker Apple Pencil-lagring med laddning / parningskompatibilitet Uppfyller militära fallteststandarder (MIL STD 810G-516.6)

LÄS OCH: Apple lanserar överraskande helt nya iPad Air och iPad mini

Kaila Vandermey Senior Marketing Manager ger följande uttalande.

När Apple först släppte sina senaste iPad-proffs sökte användare efter ett robust fodral som är kompatibelt med Apples nya tillbehör och de fanns ingenstans. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda användare det första MIL-SPEC iPad Pro-fodralet som erbjuder full kompatibilitet med Apples Smart Keyboard Folio och Apple Pencil.

LÄS OCH: Satechi presenterar aluminium USB Type-C Mobile Pro Hub Adapter för iPad Pro 2018 och mer

Apple iPad Pro, Smart Keyboard Folio och Scout Series ser tillsammans mycket elegant och tålig ut. Även om det säkert kommer att lägga till lite heft och tjocklek, är det uppenbarligen oundvikligt om du vill ha ett robust fodral. Scout Series-fodralet kostar $ 49,95 för 11-tumsvarianten, medan 12,9-tumsmodellen kommer att vara $ 10 mer för $ 59,95. De bör båda vara tillgängliga för köp mycket snart.

0 Shares