Valve retade oss med Half Life Alyx idag

0 Shares

Ett nytt VR-spel kommer till PC-spelare, och det kommer som en skämt. Människor har önskat Half Life 3 under MYCKET lång tid nu, över ett decennium till och med och vad vi fick var kanske halvvägs mot ett nytt spel. Inte riktigt Half Life 3.

Det kommer som en VR-titel som heter Half Life: Alyx, och är inställd före händelserna i Half Life 2. du antar rollen som Alex, den kaxiga kvinnan du möter som en del av motståndet mot Combine i nummer två.

Trailern visade inte mycket för att vara ärlig mot dig, men vi såg tillräckligt för att veta att vi vill ha mer! Om det var bilder i spelet, så wow, det såg helt fantastiskt ut, särskilt glimten av ljuseffekter som vi fick genom hela trailern idag.

halveringstid alyx

Vi har också fått höra att det kommer att ges bort till människor som har investerat i Valve Index-headsetet, så åtminstone har de något att se fram emot. Det är också kompatibelt med alla PC VR-headset. Resten av oss är tvungna att behöva beställa spelet genom Steam, vilket kostar dig drygt £ 41 som en förbeställning.

halveringstid alyx

Så, vad har vi funnit hittills? Tja, Half Life: Alyx är helt VR och agerar hur du förväntar dig att en VR-titel ska fungera. Dina två kontroller styr Alyx händer, och spelet är beroende av ett teleporteringssystem för att komma runt. Lite nedslående, men här hoppas vi att vi kan använda portalpistolen för att resa från punkt till punkt på något sätt.

0 Shares