Var kan du få Samsung Galaxy S5?

0 Shares

Med Samsung Galaxy S5 som lanserades idag, ville jag dela med dig var du kommer att kunna plocka upp den här fantastiska telefonen. Det nya flaggskeppet Samsung-telefon syftar till att ta på sig Sony Xperia Z2 och den förväntade iPhone 6. Priserna nedan är korrekta när denna artikel skrivs. Priserna kan komma att ändras.

Carphone Lager

Dessa killar erbjuder Galaxy S5 till £ 569,95 för en SIM-fri telefon. Du kan också få telefonen på ett kontrakt som börjar från £ 42 per månad utan kostnad i förväg. Om du handlar med en gammal telefon kommer kontraktspriserna ner till endast £ 33 per månad.

EE

Om du ville gå med EE kan du ta din enhet för endast £ 37,99 per månad på ett 24-månaders kontrakt. Du måste betala £ 59,99 för själva handenheten, men för det lägre avtalspriset är detta en stjäla. Du kommer också att kunna dra nytta av EEs 4G-nätverkshastigheter, så länge du befinner dig i ett 4G-täckningsområde. Det finns också ytterligare planer som du hittar på EE: s webbplats.

Tre

Three erbjuder S5 på ett stort antal tariffer. Det bästa vi har stött på är deras £ 41 i månads tjänst med en kostnad på 29 £ i förskott. Detta är ett “obegränsat” paket med samtal, sms och data inkluderat.

Du kan också få telefonen på en lön när du går alternativet. Telefonen ger dig tillbaka £ 549 och allt du betalar är 3p per minut, 2p en text och 1p per MB data som används.

Virgin Media

För Virgin-mediekunder är den här telefonen en glädje. Du kan få tag på en av Galaxy S5s för 29 £ per månad. För icke Virgin-kunder kan du få det för 39 £ i månaden till 29 £ i förskott.

Phones4U

Phones4U ger bort telefonen på ett £ 47 per månadskontrakt utan förskottskostnad, eller alternativt kan du köpa den SIM-gratis för £ 569,95. Kontraktet utnyttjar också 4G-tjänsten som finns i Storbritannien.

Vodafone

Allt som kostar dig är £ 42 per månad att äga en Galaxy S5. En SIM-fri affär ger dig tillbaka £ 579,95 och dra nytta av 4G-datahastigheter i Storbritannien.

0 Shares