Varför är det väldigt, mycket bra att Apples iOS 8 lånar från Android

0 Shares

Det viktiga att komma ihåg är att Google inte heller står still; du kan satsa på att för många av Apples innovationer och fördelar som visas på WWDC 2014 kommer Android att ha något liknande meddelat på Google I / O senare denna månad, tillsammans med ett antal egna leksaker som visas. Vid vilken tidpunkt cykeln upprepas, med två fantastiska mobila operativsystem som samtidigt går i varandras halsar medan de mognar i en takt som aldrig tidigare skådats i teknikens historia. Alla vinner: Google, Apple och framför allt användarna.

I ett alternativt universum existerar inte iPhone och Android ser fortfarande ut som Windows Mobile; användare är eländiga. I en annan (full av grymma och tungt beväpnade advokater) arbetar Apple och Google under ett strikt avtal för att inte kopiera några idéer från varandra, så båda plattformarna saknar fruktansvärt inom nyckelområden; användare är eländiga.

Men i vår värld fortsätter Apple och Google att upprepa det Picasso-citat som Steve Jobs älskade så mycket, “bra artister kopierar men stora artister stjäl”, vilket, som han sa, handlade om att utsätta dig för det bästa som människor har gjort och försökt för att ta med det till vad du gör, potentiellt revolutionera det och dina produkter i processen. Långt kan det fortsätta.

LÄS MER: Allt vi hittills vet om Apple iPhone 6

0 Shares