Varför ska du köpa Samsung Galaxy S4 Active över “vanilj” S4

0 Shares

Saken med tuffa smartphones är att när du väl har gått förbi det faktum att de lyckligtvis kan bli genomvåt, överlever en droppe på trottoaren från fem fot och låter dig spela Candy Crush Saga i arktiska temperaturer, tenderar de att vara lite skräp. Det finns alltid en känsla av att tillverkarna har minskat design, funktioner och kraft för att uppnå den segheten.

Samsung Galaxy S4 Active kan förändra den trenden. Den här telefonen, som officiellt tillkännagavs av Samsung den här veckan och kommer ut i USA om några dagar, är lika kraftfull och välutrustad som den vanliga Galaxy S4 – och den är tuff.

Hur tuff? Tja, dess helt förseglade kropp överensstämmer med IP67-standarder, vilket betyder att den är skyddad från damm och kan helt nedsänkas i upp till en meter vatten utan några skadliga effekter. Det är verkligen mer än kapabelt att överleva en dag på stranden, ett skifte på byggarbetsplatsen eller en lerig, spritig helg på Glastonbury. Även hörlursuttaget är vattentätt när det används.

0 Shares