Varför skulle du vara en mugg för att tro på iPhone-mikrovågsbedrägeriet

0 Shares


1. Det fungerar med vilken mikrovågsugn som helst

Du vet mycket väl om Apple skulle introducera en spännande ny laddningsmetod, det skulle komma med ett spännande nytt laddningstillbehör med en spännande ny prislapp. Du skulle köpa din Apple-häll för 50 pund utan att slänga din iPhone i din mikrovågsugn bredvid resterna av gårdagens bakade bönor.

2. Det avslöjades inte vid Apple Event

I det osannolika scenariot fick alla i Cupertino verkligen berusad och faktiskt uppfann Apple Wave, skulle det ha fått åtminstone ett omnämnande i grundtalen. Tim Cook kanske har lyft en svart trasa ur en mikrovågsugn med en blomning och visat att den nya iPhone 6 laddas på bara några sekunder. Och då kunde en underling ha gjort popcorn för alla.

3. Apples webbplats nämner det inte

Bara en liten punkt, men om du klickar över till Apples webbplats kommer du att upptäcka att Apple Wave inte får något omnämnande på hemsidan, iPhone-sidan, iOS 8-sidan eller någon annan sida. Det är förmodligen en bra indikation på att Apple Wave faktiskt inte är en riktig sak.

4. Annonsen ser inte väldigt Apple ut

Annonsen som cirkulerar ser ut som om den hackades tillsammans av någon utan mycket förståelse för hur man gör något Apple-liknande designmässigt, antagligen på grundval av att det är exakt vad det är. Om något inte ser ut som om det gjordes av Apple, är chansen att det inte var det.

5. DET ÄR OM MIKROVÅGNING AV TELEFONEN

OK, så det här är det stora. Wave handlar om att mikrovågsugna din telefon, vilket innebär att du lägger telefonen i en mikrovågsugn och mikrovågsugn. När vi var barn varnades vi strängt att inte ens sätta en metallgaffel i mikrovågsugnen av misstag, om hela huset exploderade, så vid vilken tidpunkt tänker någon ”Hej, jag tror att jag bara poppar min extremt dyra nya iPhone där inne i några minuter ”och anledningen till att det kommer att vara OK?

På plussidan är vi ganska säkra på att de flesta bilderna av stekta iPhones på Twitter är förfalskade, eftersom alternativet är för hemskt att överväga.

LÄS MER: Apple dömdes som företaget går i flera dagar utan att lansera en ny produktlinje

0 Shares