Varning: Om bara några dagar försvinner e-böckerna du har köpt från Microsoft

0 Shares

ARGH!

Det är en liten stund sedan Microsoft tillkännagav att tappar kategorin Böcker från Microsoft Store, men en allvarlig deadline väntar nu.

Om du har köpt böcker eller laddat ner gratisböcker från butiken, har du bara några dagar till att läsa dem – så om det finns några som du inte har avslutat, bör du läsa snabbt! Även om inget specifikt datum har meddelats, varnar Microsoft att du bara kommer att kunna läsa dina böcker “fram till början av juli 2019”.

Se även:

Det spelar ingen roll om du har laddat ner gratis böcker eller om du har betalat för dem – de kommer att försvinna. På plussidan får du full återbetalning för alla bokköp du har gjort, så att du sedan kan gå och återköpa samma böcker någon annanstans – förhoppningsvis till ett lägre pris.

Det finns dåliga nyheter – men med en sköljmedel – för alla som har gjort anteckningar i boken:

Mark-ups och anteckningar i böcker som förvärvats från Microsoft Store kommer att finnas tillgängliga till början av juli 2019 när dina böcker tas bort från Microsoft Edge. Om du har gjort markeringar eller anteckningar i någon av dina förvärvade böcker före den 2 april 2019 får du ytterligare 25 USD i kredit till ditt Microsoft-konto samtidigt som återbetalningarna behandlas.

Som nämnts har Microsoft inte angett ett exakt datum för försvinnandet av böcker, men säger “dina böcker kommer att tas bort från Microsoft Edge när Microsoft behandlar återbetalningarna”.

Bildkredit: ShotPrime Studio / Shutterstock

0 Shares