Väska dig en Apple Watch för bara $ 49 på Best Buy

0 Shares

iPhone-Apple-klocka

Om du är ute efter en Apple Watch men du är avskräckt av priset, kan Best Buy bara ha en affär som kommer att fresta dig att dela med dina pengar. Hur lågt måste priset vara för att övertyga dig? Hur låter $ 49?

Det finns naturligtvis något av en fångst. Det är verkligen inte så att alla som vill ha en Apple Watch kan gå in på Best Buy, överlämna 49 anteckningar och gå runt med en Apple Wearable; det finns lite mer än det.

Best Buy erbjuder $ 250 rabatt på Apple Watches – alla modeller – för alla som köper en iPhone 6S eller iPhone 6S Plus samtidigt. Erbjudandet finns tillgängligt i butik och online; “bara” behöver “köpa eller hyra och aktivera en iPhone med 2-årsavtal, leasing eller månadsavbetalningsplan för Verizon Wireless, AT&T eller Sprint”.

Du är inte begränsad till att köpa den mest grundläggande Apple Watch, eftersom rabatten är tillgänglig på alla versioner – men $ 49 är den absolut mest attraktiva hoppningen.

Med nya Apple-klockor som kommer att lanseras senare under året kommer återförsäljare som Best Buy att göra vad de kan för att rensa kvarvarande lager av nuvarande generationens enheter. Om du inte bryr dig om att ha det senaste och bästa är detta en av de bästa erbjudandena vi har sett.

Om du vill ha idén att dra nytta av Apple Watch-erbjudandet, gå till webbplatsen Best Buy.

0 Shares