Vectra integrerar hotdetektering med Microsofts säkerhet

0 Shares

webbhot

Nätverkshotdetekterings- och responsföretaget Vectra AI tillkännager djup produktintegration med Microsoft Defender Advanced Threat Protection (ATP) och Microsoft Azure Sentinel för att göra det möjligt för företag att bättre skydda sina nätverk.

Vectra har också blivit inbjuden att bli medlem i Microsoft Intelligent Security Association, ett ekosystem av oberoende programvaruleverantörer som är specialbyggda för att försvara sig mot ökande cyberhot.

Jitin Dhanani, seniordirektör, affärsutveckling på Vectra, säger: “Genom detta samarbete med Microsoft kommer våra kunder att se omedelbara resultat utan den arbetsbelastning som följer med inbäddade säkerhetssilor. I slutändan kommer detta kombinerade arbete att resultera i väl samordnade svar, vilket förbättrar effektiviteten i deras säkerhetsverksamhet och minskning av angriparens uppehållstider som driver risken för verksamheten. “

Genom att integrera med Microsoft Defender har ATP-kunderna möjlighet att stänga nätverkssynthets luckor genom att kombinera Vectras fullständiga 360-graders antennvy av interaktioner i alla nätverk med en djupgående marknivåvy. De kan också berika upptäckter med djup processnivå värdkontext, vilket ger säkerhetspersonal den information som behövs för att hitta angripare.

Integration med Azure Sentinel erbjuder beteendedetekteringar direkt till Sentinel Workbook för omedelbar uppmärksamhet med direktlänkar till Vectra UI för djupare analys. Incidenter i Azure Sentinel kan automatiseras baserat på konfigurerbara trösklar för hot och säkerhet från Vectra, och kriminalteknisk analys av incidenter kan utföras för att identifiera enheter, konton och angripare som är inblandade. Vectra hotinformation kan användas för att förhindra framtida attacker proaktivt.

“Vectras integrering av Azure Sentinel och Microsoft Defender ATP kommer att hjälpa våra kunder ytterligare genom att låta dem minska cyberbrus och fokusera på de mest komplexa frågorna och hoten”, säger Mandana Javaheri, global chef för Cybersecurity Solutions Group på Microsoft Corp. ” fullständig synlighet i kombination med högkvalitativa angripares beteendedetekteringar hjälper till att stärka våra kunders säkerhetsställning. “

Du kan läsa mer om integrationen på Vectra-webbplatsen.

Bildkredit: Andreus / depositphotos.com

0 Shares