Verizon ger gratis Apple Music till (några av) sina obegränsade kunder

0 Shares

Strömmande musik är raseri idag, och med goda skäl. Det är överkomligt och bekvämt – långt borta är dagarna för att spendera $ 20 för en enda CD. Seriöst, folkens, det är det som många album sålde för innan Napster och andra piratkopieringsutjämningar spelade jämvikt. Nuförtiden kan du, för en liten månadsavgift, få åtkomst till mer musik än vad du möjligen kan lyssna på under din livstid. Det härskar.

Det finns många kvalitetstjänster att välja mellan, men min favorit är Apple Music. Det fungerar bra på min iPhone, iPad och Apple TV, men det är också kompatibelt med Windows, Android och Amazon Alexa. Tyvärr finns det ingen webbversion, men jag avviker. Jag ger gärna Apple $ 10 varje månad för att belönas med en fantastisk musikupplevelse. Om du är en Verizon-obegränsad kund kanske du inte längre behöver betala för Apples streamingtjänst. Du förstår, cellleverantören kommer nu att ge gratis tillgång till vissa av sina kunder.

LÄS OCH: Amazon Fire TV Stick levereras nu med Alexa Voice Remote till samma överkomliga pris

“Med Apple Music inkluderat i Beyond Unlimited och Above Unlimited kan du antingen strömma dina favoritlåtar över 4G LTE eller WiFi eller ladda ner låtar för offlineuppspelning. Apple Music-abonnenter kan njuta av mer än 50 miljoner låtar när som helst, var som helst, över iPhone, iPad , Apple Watch, Apple TV, Mac, HomePod, CarPlay och PC samt Android-enheter – allt utan reklam, säger Verizon

LÄS OCH: Apple Music kanske bara har passerat Spotify i USA

Angie Klein, vice president för marknadsföring på Verizon förklarar, “När vi introducerade sex månader utan Apple Music till Verizon Unlimited-prenumeranter, sa vi att det bara var början på ett fantastiskt samarbete mellan Verizon och Apple för att få musikströmning till våra lojala kunder. Våra kunder älskade erbjudandet, så vi utökar värdet av våra Beyond Unlimited- och Above Unlimited-planer genom att inkludera Apple Music till samma planpris. Du kan strömma mer av musiken du älskar i det nätverk du förtjänar. “

LÄS OCH: Philips presenterar ett par premiumskärmar med Windows Hello och USB-C-dockning

Även om det är coolt att Verizon erbjuder denna fördel, är det helt dumt att det erbjuder olika nivåer av “obegränsat”. Tyvärr är företagets “Unlimited Go” -kunder inte berättigade till denna förmån. När det gäller mig borde cellleverantörer bara erbjuda en enda obegränsad plan som faktiskt är, vet du, obegränsat. “Beyond Unlimited” och “Above Unlimited” -kunder kommer inte att behöva vänta länge för att få den här affären – Verizon lanserar gratis Apple Music-åtkomst från och med imorgon den 17 januari.

Fotokredit: Oleg Golovnev / Shutterstock

0 Shares