Vertus senaste Bentley-märkta telefon kostar lika mycket som en bil

0 Shares

Bentley är känt för sina utsökta lyxbilar, och Vertu är också känd för … ja, mycket dyra smartphones. Så det är vettigt att de två företagen har samarbetat en gång till för en extravagant telefon.

Efter två tidigare samarbeten har företagen just lanserat den handgjorda Signature Touch för Bentley-telefonen, som sätter en liten bilmärkesnurr på förra höstens standard Signature Touch-release. Den erbjuder tvåfärgat Beluga och Hotspur Bentley-läder, Hotspur-sömmar och till och med en “3D Bentley” -logotyp.

Telefonen innehåller också en exklusiv Bentley-app som erbjuder unikt innehåll och tillgång till speciella evenemang och kampanjer. På samma sätt har Vertu sin egen dedikerade concierge-funktion som kan ta dig in i exklusiva klubbar och erbjuder 24-timmars global hjälp för alla dina behov. Det är vad en femsiffrig telefon kommer att få dig, antar vi.

Fem siffror? Rätt så troligt. Medan specifik prissättning för Bentley-modellen inte avslöjades, börjar standard Signature Touch på 9 000 US $ (cirka 6 200 £) och går upp till 19 000 US $ (cirka 13 000 £). Med tanke på Bentleys varumärke måste vi anta att basmodellen börjar till ett ännu högre pris. Och självklart erbjuder det alternativet Made to Order med åtta läderfärger och 16 sömmersval, det är där du får de mer extrema prisnivåerna.

0 Shares