Viber-användare i USA, Storbritannien och Kanada kan nu köpa ett Viber lokalt nummer för samtal och sms

0 Shares

Viber

Viber har lanserat ett nytt alternativ som heter Viber Local Number som låter användare i USA, Storbritannien och Kanada köpa ett lokalt telefonnummer för att associera med sitt konto och använda det för att ta emot samtal och sms med icke-Viber-användare.

Viber Local Number (VLN) har varit i sluten betatestning en liten stund, men det är nu tillgängligt för alla från de länder som stöds som är intresserade. Det är ett liknande system som det som finns i Skype och kommer att kosta prenumeranter $ 4,99 per månad.

Se även:

Ett Viber Local Number gör det lättare och billigare för människor att kontakta dig via Viber. Du kanske har bytt till Viber för alla (eller större delen av) dina kommunikationsbehov, men det betyder inte att dina vänner, familj eller kunder har det. VLN ger andra möjligheten att hålla sig till deras vanliga telefonpraxis medan de fortfarande kan kontakta dig på Viber.

Du kommer att märka att det endast hänvisas till att ta emot samtal och sms via ett Viber lokalt nummer. Företaget betonar att ett VLN “inte kan ringa eller skicka SMS”. I ett uttalande om den försenade funktionen säger Vibers VD Djamel Agaoua:

Det nya Viber Local Number berikar våra användare på ett sätt som gör Viber till den mest kraftfulla kommunikationsappen där ute. Vi är glada att kunna erbjuda människor nya sätt att vara närmare och mer relevanta för det som är viktigt och viktigt för dem. Från expats som behöver ett lokalt telefonnummer som ansluter dem hemma till globala företagare som vill att utländska kunder ska känna att de befinner sig i närheten, den här nya funktionen ger dem en lokal närvaro oavsett var de är.

På sina supportsidor förklarar Viber hur man ska få ett VLN:

  Öppna skärmen mer
  Knacka på Viber lokalt nummer
  3. Välj det land du vill ha ett nummer till
  4. Välj typ antal du vill ha – områdesbaserat, mobilt, nationellt
  5. Bekräfta numret
  6. Följ betalningsinstruktionerna

Om du är snabb att registrera dig kan du vara en av de lyckliga 10 000 personer som kan få ett Viber lokalt nummer för en månadsavgift på $ 1,99 för livet.

Bildkredit: BigTunaOnline / Shutterstock

0 Shares