Vinn en TCL 10 Pro Android-smartphone i BetaNews-presenten ‘Welcome To Summer’!

0 Shares

Sommaren är här, men tyvärr också COVID-19. Det är sant att mycket av landet börjar “öppna sig”, men ändå är det nog en bra idé att begränsa din exponering för allmänheten. Låt inte det få dig ner, eftersom det finns gott om sommar kul hemma. Om du till exempel har en gård kan du sola och läsa böcker medan du lägger på gräset. Om du har turen att äga en pool kan du simma från din egen fastighets säkerhet. Lägenhetsboende kan också komma in på åtgärden – om du har ett badkar kan du sitta i det och använda din fantasi för att transporteras till en tropisk ö (åtminstone i ditt sinne).

Naturligtvis, bara för att det är sommarsäsongen, behöver du inte göra sommarliga saker. Faktum är att om du bara vill sitta i soffan med din smartphone och spela spel, titta på filmer eller lyssna på musik, är det också coolt. Men vad händer om din nuvarande smartphone stinker? Kanske är det långsamt, har dålig batteritid eller en sprucken skärm. Om det är du, men du har inte råd med en ny telefon, oroa dig inte – vi på BetaNews har fem smartphones att ge bort! Bäst av allt, det är en fantastisk smartphone – TCL 10 Pro. Den har en vacker skärm med HDR-stöd som bara är perfekt för att titta på Netflix!

LÄS OCH: TCL 10 Pro Android-smartphone balanserar perfekt kvalitet och prisvärdhet [Review]

Att gå in i BetaNews “Välkommen till sommaren” -utdelningen kunde inte vara enklare. Fyll bara i minst en av posterna nedan. Du kan öka dina odds genom att fylla i fler bidrag. Vi väljer vinnarna den 4 juli – den dagen USA firar sitt oberoende. Om du är en av de fem vinnarna kan du fira din oberoende från din gamla smartphone!

Vinn en TCL 10 Pro Android-smartphone

Observera: Vi väljer 5 separata vinnare – ingen kan vinna mer än en gång. För att vara berättigad måste du också ha en leveransadress i USA.

Bildkredit: PremiumVector / Shutterstock

0 Shares