Walmart Online Grocery får Siri-support

0 Shares

Walmart-butiker är ganska allestädes närvarande i USA. Återförsäljaren säljer i stort sett allt också. I en utflykt kan du till exempel köpa däck, en liter mjölk och ett par skor. Är butikerna de mest rena eller välorganiserade? Nej inte alls. Faktum är att en resa till Walmart kan kännas som en resa till helvetet, men överlag ger de en acceptabel shoppingupplevelse.

Tro det eller inte, vissa människor handlar också på Walmart, eftersom många av butikerna har fulla livsmedelsavdelningar, inklusive färska produkter. Medan jag var i Florida på semester tidigare i år mötte jag till och med en dedikerad Walmart-livsmedelsbutik — den sålde bara mat. Med Walmart kan du till och med göra din matinköp online (upphämtning eller leverans), inklusive röst, tack vare funktionen Voice Order. För att göra den här funktionen bättre har Walmart nu lagt till Siri-stöd. Ja, du kan använda röstassistenten på din Apple-enhet för att lägga till objekt i din Walmart-livsmedelsvagn online.

“Vi introducerar en ny Siri-genväg för livsmedelsbutiker online. Kunder ber helt enkelt Siri att börja lägga till artiklar direkt i sin Walmart Online-livsmedelsvagn efter att de har parat ihop sina konton. Det känns lite som magi på en iPhone, iPad, Apple Watch, Mac, HomePod eller i bilen med CarPlay. Kunderna bygger upp sin korg genom att bara säga “Lägg till Walmart” och sedan namnge den produkt de vill lägga till i kundvagnen. Därefter kan kunderna göra sin beställning och Walmart personliga kunder kommer till arbeta med att samla föremål för kunden, som kan hämta beställningen på vägen hem eller få den levererad direkt till sin dörr, säger Walmart.

Återförsäljaren säger vidare, “Vi vet att när vi använder röstteknologi lägger kunder till varor i sin kundvagn en i taget över några dagar snarare än att shoppa hela veckan på en gång. Apple och Walmart gör det enkelt genom att låta användare delta var som helst de är på sin livsmedelshandelsresa, oavsett vilken Apple-enhet de använder. Walmart Voice Order fungerar nu över ledande röstassistenter. Koppla ihop det med räckvidden för hämtning och leverans av livsmedelsbutiker online, och nästan åttio procent av landet kan beställa livsmedel med bara säga vilka saker de behöver. “

Bäst av allt, du kan börja använda funktionen omedelbart. Om du har en Apple-enhet, besök helt enkelt App Store och ladda ner appen (finns här) nu. En gång i appen går du till kontoinställningarna och aktiverar “Voice Shopping”.

0 Shares