Windows 1.11 och Windows Throwback är nu tillgängliga för nedladdning

0 Shares

Förra veckan orsakade Windows sociala konton en viss spänning och förvirring genom att meddela ankomsten av Windows 1.0.

Jag gissade rätt att det var en del av en Stranger Things-koppling eftersom den nylanserade säsong 3 av Netflix övernaturliga drama spelas 1985, samma år som Microsoft lanserade Windows 1.0. En ny Windows 1.11-app dök kort upp under helgen innan den drogs tillbaka och den är nu säkerhetskopierad och tillgänglig för alla att ladda ner. Och det är inte allt.

SE ÄVEN: Hands on med Windows 1.11, Stranger Things-kopplingen som du inte visste att du behövde (mindre spoilers)

Beskrivningen av Windows 1.11-appen säger:

Upplev nostalgi 1985 med en specialutgåva Windows 10 PC-app inspirerad av Windows 1.0 – men en som har tagits över av Upside Down från Stranger Things. Utforska mysterierna och hemligheterna som plågar Hawkins, lås upp unikt showinnehåll och påskägg och spela retrospel och pussel – allt bygger på Stranger Things 3. Gå med i Eleven, Steve, Dustin och gäng när de försöker rädda Hawkins och världen. Omfamna 80-talet och ta ditt hårspray, för det är i grund och botten den raddaste showkompanjonsupplevelsen någonsin. Men rättvis varning: se upp för Mind Flayer.

Det är cirka femton minuter av nostalgiska Stranger Things-kul och du kan ladda ner det här.

Det är inte den enda nostalgi som erbjuds på 1980-talet. Microsoft har också släppt Windows Throwback, en uppsättning bakgrundsbilder med Windows 1.0-tema. Eller som det beskriver förpackningen:

Ta din dator tillbaka till 1985 med detta rörformiga specialutgåva-tema, inspirerat av Windows första år. Old-school möter new-school i dessa 10 helt djärva, premium 4k-bilder, gratis för Microsoft-teman. Dessa bilder ska endast användas som skrivbordsunderlägg.

Du kan ladda ner det här.

0 Shares