Windows 10 1809 fiasko fortsätter – Uppdatering från oktober 2018 bryter också Windows Media Player

0 Shares

Windows 10 - Gör fantastiska saker

Uppdateringen av Windows 10 oktober 2018 har varit en av de mest problematiska Microsoft-utgåvorna någonsin. Det verkar som om varje gång företaget driver ut uppdateringen, uppstår ytterligare ett problem.

Uppdateringen av Windows 10 oktober 2018 har redan orsakat problem med Apple iCloud, filassociationer, dataförlust … listan fortsätter och fortsätter. Det senaste problemet ser att uppdateringen av Windows Media Player bryts.

Se även:

Nyheten om Windows Media Player-problem kommer med tillstånd av Paul Thurrott efter att Microsoft gav glesa detaljer om den senaste batchen av buggar som hittades i uppdateringen. Thurrott hänvisar till en Windows-supportartikel där Microsoft förklarar lite om problemet med filassociationer och lovar en fix i “slutet av november 2018”.

När det gäller problemet med Windows Media Player förklarar Microsoft:

Efter installationen av den här uppdateringen kan användarna kanske inte använda Sök Bar i Windows Media Player när du spelar specifika filer.

Det är inte helt klart vad som menas med “specifika filer”.

Det finns inget förslag på en lösning, men Microsoft säger att det “arbetar med en upplösning och kommer att ge en uppdatering i en kommande release”.

Med meritlistan associerad med uppdateringen av Windows 10 oktober 2018, bli inte förvånad om vi upptäcker att lösningen medför ytterligare egna problem.

Bildkredit: Lazaros Papandreou / Shutterstock

0 Shares