Windows 10 19H2 får ett nytt namn och är redo för testning

0 Shares

Microsoft rullar vanligtvis ut två funktionsuppdateringar per år för Windows 10, men ändrade sitt tillvägagångssätt under 2019. Istället för två funktionsuppdateringar – en på våren och den andra på hösten – har mjukvarugiganten valt att göra den andra utgåvan mer av Service Pack. Det har några nya funktioner, men det handlar mer om att tillhandahålla “kvalitetsförbättringar”.

Den här uppdateringen av servicepaketet, med kodnamnet 19H2, har äntligen fått ett officiellt namn och den är också tillgänglig för testning.

Microsoft säger att de tror att Build 18363.418 är den slutliga build (“tror” inspirerar till sådant förtroende) och den nyligen döpta Windows 10 november 2019 Update (19H2) är nu tillgänglig för alla Windows Insiders.

Om du för närvarande inte är testare och vill testa den nya uppdateringen kan du göra det genom att gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows Insider-program och klicka på “Kom igång” -knappen.

Även om det inte finns för mycket att bli glada över i november 2019-uppdateringen, finns det några välkommna förändringar. File Explorer drivs nu av Windows Search och kan jaga inom ditt OneDrive-konto, och du kan också använda röstassistenter som Amazon Alexa på låsskärmen. Händelser kan skapas från kalendern och det finns bättre sätt att hantera aviseringar.

Nästa stora släpp – 20H1, uppdateringen i maj 2020 – kommer att erbjuda mycket fler nya funktioner och förbättringar.

0 Shares