Windows 10 april 2018 Uppdatering rullar ut nu

0 Shares

Efter månader av testning och lite fördröjning på grund av sista minuten upptäckt av ett blockerande fel är uppdateringen för Windows 10 april 2018 nu tillgänglig för installation. Microsoft tar saker långsamt, med den globala lanseringen via Windows Update som börjar den 8 maj.

Det finns en stor chans att du inte kommer att erbjudas nedladdningen omedelbart, men du kan uppdatera ditt system manuellt från och med nu om du vill.

SE ÄVEN:

Höjdpunkterna i den nya funktionsuppdateringen inkluderar:

Tidslinje – Ger dig möjlighet att visa alla appar och filer du har arbetat med på dina olika Windows-enheter. Fokusassistent – Tidigare kallad Quiet Hours, men bytt namn tack vare dess utökade syfte, vilket är att hjälpa dig att koncentrera dig på vad du än gör, utan irriterande och ovälkomna distraktioner Kantförbättringar – Ändringar i den senaste uppdateringen inkluderar lite makeover med Microsofts flytande designspråk, möjligheten att stänga av flikar, nya grammatikverktyg och ett nytt läsläge i helskärmsläge. Near Share – Microsofts svar på Apples AirDrop låter dig trådlöst dela filer och webbadresser till närliggande datorer via Bluetooth.

Det finns många andra förbättringar också.

Medan det är klokt att vänta tills du erbjuds OS-uppdateringen (du kan kontrollera om den är tillgänglig genom att gå till Inställningar> Uppdatering & säkerhet> Windows Update och klicka eller knacka på Sök efter uppdateringar) om du vill ha det nu kan du göra det via Microsofts verktyg för skapande av media.

Om du installerar det, låt oss veta vad du tycker om uppdateringen i kommentarerna nedan.

Fotokredit: Minerva Studio / Shutterstock

0 Shares