Windows 10 April Update är förmodligen det nya namnet på Spring Creators Update

0 Shares

Windows 10 April Update i Microsoft Edge

Windows 10 Spring Creators Update kommer sannolikt att släppas med ett annat namn: Windows 10 April Update. Användare som har installerat build 17134 – tros vara RTM-build – har upptäckt en hänvisning till det nya namnet i Microsoft Edge-postinstallationen.

Det här är inte första gången detta namn föreslås. För mindre än en vecka sedan uppstod en Microsoft-video som hänvisade till Windows 10 April 2018 Update, och den nya upptäckten i Edge verkar bara ge ytterligare bevis.

Se även:

En serveruppdatering som levereras till Redstone 4-användare ser ankomsten av en ny välkomstsida i Windows 10: s inbyggda webbläsare. På sidan (som först noterades av Windows Latest och synlig högst upp i den här artikeln) står det: “Välkommen till apriluppdateringen. Den här Windows 10-uppdateringen innehåller många nya funktioner. Börja här.” Därefter hänvisas till tidslinjefunktionerna och delningsalternativen.

Detta är (nästan) i linje med vad Microsofts samarbetsgruppsprogramchef Mark Kuenster sa i en video som delades av Twitter-användaren Walking Cat:

Redan innan detta, som vi rapporterade för över en vecka sedan, fanns rykten om att namnet på vårskapareuppdateringen skulle kunna tappas:

Med den slutliga versionen av uppdateringen som förväntas offentliggöras mycket snart är namnet vettigt, men vi måste vänta och se vad Microsofts slutliga beslut är.

Bildkredit: Windows Senaste

0 Shares