Windows 10 KB4535996-uppdatering orsakar sömnproblem och försämrade prestanda

0 Shares

När Microsoft släppte uppdateringen KB4535996 för Windows 10, skulle det lösa problem med sökning och utskrift. Men, som har blivit något av ett återkommande tema, har uppdateringen orsakat egna problem för användarna.

Många rapporter har kommit in på problem med viloläge, BSoD-fel och en minskning av systemets prestanda efter installationen av den valfria uppdateringen.

Se även:

Medan Microsoft ännu inte erkänner att det finns ett problem är dess forum fyllda med människor som klagar på problem med KB4535996. De som har stött på problem rapporterar att avinstallationen av KB4535996-uppdateringen löser problemet, vilket tycks tyda på att det är skulden.

På Twitter klagar en användare på sömnproblem:

Och de är inte ensamma. Det finns många liknande rapporter att hitta online. På Microsofts svarwebbplats finns det många kommentarer från missnöjda Windows 10-användare om inte bara sömnproblem utan också en minskning av prestanda, oförmåga att gå in i säkert läge, startproblem och mer.

Eftersom Microsoft ännu inte har erkänt att det är något fel, är det enda sättet att åtgärda dem som har problem att avinstallera KB4535996.

0 Shares