Windows 10 oktober 2018-uppdatering är tillgänglig från idag

0 Shares

Microsoft är värd för en speciell händelse i New York City där den tar av sig nästa generation Surface-enheter.

Det handlar inte bara om hårdvara, eftersom teknikjätten har meddelat nästa stora funktionsuppdatering för Windows 10, uppdateringen från oktober 2018, är nu tillgänglig för nedladdning.

SE ÄVEN:

Även om Sets inte har kommit in i operativsystemet den här gången innehåller nya funktioner i uppdateringen, aka Windows 10 1809, ett mörkt tema för File Explorer, ett nytt skärmdumpverktyg och förbättringar av Urklipp, sökning, Anteckningar och Edge. Det finns naturligtvis också den nya Your Phone-appen, som låter dig skicka texter från din dator med en Android-telefon.

Om du vill vara bland de första som får uppdateringen kan du tvinga den nu (i aktivitetsfältets sökruta typ Sök efter uppdateringar. När du väl är där klickar du bara Sök efter uppdateringar för att starta nedladdnings- och installationsprocessen), annars börjar den rulla ut till användare nästa vecka, från 9 oktober.

Som alltid är vårt råd att vänta tills de olika kinksna i uppdateringen blir strykta, men vi förstår om du vill börja använda den tidigt.

Bildkredit: fizkes / Shutterstock

0 Shares