Windows 10 oktober 2018 Uppdatering nästan redo för re-release

0 Shares

Problemen med den senaste uppdateringen av Windows 10 oktober 2018 har dokumenterats väl. Om det inte raderade dina filer, stoppade det Edge-funktionen och spelade inte snyggt med skärmdrivrutiner.

Microsoft svarade på den negativa återkopplingen genom att “pausa” uppdateringen efter några dagar och började arbeta med att lösa problemen och lanserade en ny testversion till Windows Insiders förra veckan.

Feedback måste ha varit positiv, eftersom Microsoft nu har drivit den uppdateringen till Insiders on the Slow and Release Preview-ringar, vilket tyder på att en ny release för alla Windows 10-användare är precis runt hörnet.

Korrigeringarna i den nya kumulativa uppdateringen – Build 17763.104 (KB4464455) – inkluderar:

Åtgärdade problemet där felaktiga uppgifter visades i Aktivitetshanteraren under fliken “Processer”. Åtgärdade ett problem där IME i vissa fall inte skulle fungera i den första processen med en Microsoft Edge-användarsession. Åtgärdade ett problem där applikationer i vissa fall inte svarar när de har återupptagit från Connected Standby. Åtgärdade flera problem som orsakade applikationskompatibilitetsproblem med antivirus- och virtualiseringsprodukter från tredje part. Fixade flera problem med drivrutinkompatibilitet.

Fotokredit: Luis Molinero / Shutterstock

0 Shares