Windows 10 Spring Creators Update Build 17115 ISO-bilder tillgängliga nu

0 Shares

Det finns ett stort antal nya funktioner och förbättringar att se fram emot i den kommande Spring Creators Update för Windows 10, särskilt den nya tidslinjefunktionen, Near Share och Focus Assist.

Om du funderar på att gå med i Windows 10 Insider-programmet, eller om du bara vill göra en ren installation med en uppdaterad version av Spring Creators Update, är den goda nyheten Microsoft har släppt en ny ISO-avbildning.

SE ÄVEN:

Bilden för Build 17115 är tillgänglig för alla Windows Insiders och du kan ladda ner den nu. Den här versionen rullades först ut till Insiders på Fast-ringen för en vecka sedan, så det är inte den senaste versionen – det skulle vara Build 17120 – men den innehåller alla stora förändringar och är lätt nog att uppdatera.

Build 17115 är också en av de mer stabila utgåvorna – den har redan skjutits ut till den långsamma ringen.

För att ladda ner ISO måste du först gå med i Windows Insider Preview-program (om du inte redan har gjort det), vilket du kan göra här.

När du är registrerad och inloggad går du till den här sidan för att hämta nedladdningen. Välj den utgåva du behöver i listrutan och klicka på Bekräfta. Välj produktspråk och klicka på Bekräfta för det. Du kan sedan välja en nedladdning på 32 eller 64 bitar.

Bildkredit: Stanislaw Mikulski / Shutterstock

0 Shares