Windows 11 är det Microsoft-operativsystem vi behöver!

0 Shares

Även om Microsoft förväntas börja ge Windows 10 lite försenad redesign senare på året, är sanningen att operativsystemet har blivit lite, ja, tråkigt. Den senaste funktionsuppdateringen, och den nästa som kommer ut under de kommande månaderna (21H1), har endast gjort mindre tweaks till operativsystemet.

Är det inte dags för en fullständig, riktig ny version av Windows? Är det inte dags för Windows 11?

SE ÄVEN:

Även om Microsoft har registrerat att Windows 10 kommer att vara den sista versionen av Windows, har YouTuber Hacker 34 skapat sin vision om hur Windows 11 kan se ut om den släpptes idag.

Hans koncept, som – otroligt nog – har skapats med bara PowerPoint och Blender, har en ny Start-meny med smarta plattor som kommer till liv när du håller musen över dem. Det finns ett nytt, förfinat Action Center, en ny File Explorer – med flikar förstås – och en ny Aktivitetshanterare.

Cortana är fortfarande här i detta koncept, men det är mer användbart och föreslår uppgifter för dig och hjälper till med dina andra enheter.

Extra tillägg inkluderar inbyggt Android-appstöd (vi kan bara drömma), ett helt nytt surfplatteläge och konsekvent design och animationer.

Det här är inte den första som Windows 11 föreställer oss att vi har sett – den seriella konceptskaparen Avdan gav oss sin vision om Windows 11 för två år sedan.

Vad tycker du om detta Windows 11-koncept? Föredrar du detta eller Avdans – eller inte heller? Låt mig veta i kommentarerna nedan.

0 Shares