Windows 7 – 2018 Edition är det Microsoft-operativsystem du har väntat på

0 Shares

Windows 10 är ett mycket bra operativsystem, men trots att Microsoft ursprungligen erbjuder det som en gratis uppgradering, var många användare ovilliga att byta från Windows 7, och det är lätt att förstå varför. Många av Windows 10: s stora förändringar – Microsoft Store, buntade tredjepartsappar, live-brickor i Start-menyn, Cortana, Bing-integration och så vidare – var helt enkelt inte så tilltalande för användare av tidigare versioner av Windows.

Windows 7 erbjuder fortfarande allt som de flesta skulle vilja ha från ett operativsystem, men nästan ett decennium från dess debut ser det nu ut och känns ganska daterat jämfört med sin efterträdare. Men om det åldrande operativsystemet hade en modern makeover, kan det vinna tillbaka många av de människor som har gått vidare till Windows 10? Jag misstänker det. Ta en titt på Windows 7 – 2018-utgåvan och bestäm dig själv.

SE ÄVEN:

YouTuber Kamer Kaan Avdan, som tidigare har skapat konceptvideor för Windows 11, iOS 12 och Android 9.0, och senast uppdaterat Windows XP och Windows 95, har svaret med en ny video som visar sin vision om Windows 7 – 2018-utgåvan.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Som du kan förvänta dig – speciellt om du har sett något av Avdans tidigare koncept – tar den här uppdateringen allt vi känner och älskar om Windows 7 och ger det en modern makeover med akrylstil applicerad på operativsystemet. Vissa Windows 10-funktioner, inklusive Action Center och Cortana, visas också här.

Det finns dynamisk bakgrund med dag- och nattalternativ, liksom det nu obligatoriska mörka läget.

Vad tycker du om den här föreställningen av Windows 7? Föredrar du det framför Windows 10? Låt mig veta i kommentarerna nedan.

0 Shares