Windows 7 återvänder med den fantastiska 2020-utgåvan

0 Shares

Microsoft tog kontakten på Windows 7 för fem månader sedan, vilket gav användarna ett ganska starkt val – byt till Windows 10, eller håll fast vid ett åldrande operativsystem som programvarugiganten inte längre stöder.

Medan det mer förnuftiga valet skulle vara att uppgradera till Windows 10, finns det många människor som har undvikit att göra det av olika skäl, inte minst att de bara föredrar hur Windows 7 gör saker – ingen Cortana, ingen tvungen Bing-integration, ingen invasiv telemetri …

SE ÄVEN:

Medan Microsoft har torkat händerna på Windows 7 – förutom de företag som för närvarande betalar för utökade säkerhetsuppdateringar – har YouTuber Hacker 34 skapat sin vision om hur operativsystemet kan se ut om det släpps idag.

Hans Windows 7 2020 Edition-koncept erbjuder en ny startmeny, ett kompakt Action Center och använder sig av ett nytt designspråk som heter Fluentmorphism.

Detta bildspel kräver JavaScript.

OS-gränssnittets utseende kan ändras med accentfärger och det finns också det oundvikliga mörka läget. Hans koncept uppdaterar File Explorer, lägger till flikar och introducerar ett coolt nytt surfplatteläge.

För mig är konsekvent design och animationer några av de bästa förbättringarna.

Ta en titt på videon nedan och låt mig veta vad du tycker om Windows 7 2020 Edition i kommentarerna. Föredrar du det framför Windows 10?

0 Shares