Windows 8 Remastered Edition är bättre än Windows 10

0 Shares

Microsoft tog en stor chansning med Windows 8. Tillbaka under 2012 trodde teknikjätten att pekskärmar var det sätt vi alla skulle interagera med våra enheter på, och så reviderade Windows för att ge den en touch-first-design och en startskärm istället för den traditionella Start-menyn – som inte gick bra alls med Windows-trogna.

Även om företaget gav upp och så småningom lade till en Start-meny och gjorde olika andra efterfrågade tweaks, ses Windows 8 av många som en av de värsta versionerna av Windows, vilket är lite orättvist eftersom det hade mycket att rekommendera det.

Åtta år efter det operativsystemets ursprungliga lansering har Addy Visuals – som tidigare gav oss en vision om hur Windows 21 kunde se ut – skapat ett koncept för en remastered version av Windows 8, och det är fantastiskt.

SE ÄVEN:

Hans vision om det moderna operativsystemet har en startmeny i helskärm – som återigen kommer att dela uppfattningen är jag säker på – plus inbyggd Cortana och en omdesignad File Explorer med flikar.

Addy Visuals ‘remastered Windows 8 introducerar också Action Center från Windows10 och en modern inställningsupplevelse, plus naturligtvis finns det det nu förväntade Dark Theme också.

För älskare av Windows 7 finns det ett Aero 8-tema som gör att operativsystemet ser mer ut så.

Personligen gillar jag utseendet på den här ombildade Windows 8 – som kallas Windows 8.2 i skärmdumparna – men jag är säker på att det kommer finnas många människor som ser det mindre gynnsamt.

Låt mig veta vad du tycker om detta koncept i kommentarerna nedan.

0 Shares