Windows Phone suger redan, men Microsoft gör det ännu värre genom att döda aviseringar

0 Shares

Windows Phone kan kritiseras som ännu ett fel för Microsoft. Konsumenter hatade det, och som ett resultat undvikde utvecklare det. Det går med i andra katastrofala Microsoft-projekt som Windows RT, Kin och Zune på kyrkogården.

Om du fortfarande håller fast vid en enhet som kör Windows Phone 7.5 eller 8.0, tycker jag synd om dig. Din telefon är redan hemsk, men den 20 februari blir den ännu värre. Du förstår, Microsoft dödar push-aviseringstjänster.

Tyvärr, på ovannämnda datum, kommer din telefon inte längre att få aviseringar – ett enormt besvär. Detta innebär också att de dumma liveplattorna – som konsumenter till stor del avvisar – slutar få uppdateringar. Dessa brickor fungerar istället bara som ikoner.

Roligt betyder det också att “Hitta min telefon” slutar fungera. Jag tycker det är roligt, som låt oss vara ärliga – att förlora din Windows Phone vid denna tidpunkt är en välsignelse! Vem fan skulle egentligen vilja hitta det?

Enligt Microsoft kommer företaget att fortsätta att stödja meddelanden på Windows Phone 8.1 och Windows 10 Mobile – för nu. Skriften är dock på väggen, eftersom dessa operativsystem har en fot i graven. Om du inte redan har gjort det bör du börja planera en övergång till iPhone eller Android inom en inte så avlägsen framtid.

Bildkredit: Fer Gregory / Shutterstock

0 Shares