Windows XP 2021 är allt som Windows 10 borde vara

0 Shares

Senare i år förväntas Microsoft uppdatera utseendet på Windows 10 och inbyggda appar och introducera ett antal försenade visuella förbättringar, inklusive rundade hörn och nya färger. För många människor kommer sannolikt inte ändringarna att gå tillräckligt långt, men det är för tidigt att fatta dom ännu.

När Windows XP först kom tillbaka 2001 skakade det verkligen upp med sin revolutionerande design och lekfulla färgschema. Om du undrar hur det kan se ut om det släpptes idag har vi svaret.

SE ÄVEN:

Den egyptiska konceptskaparen AbdelRahman Sobhy har utnyttjat sina designfärdigheter och skapat sin vision om hur Windows XP kan se ut för 2021.

Medan den fortfarande erbjuder samma omedelbart igenkännliga design, inklusive den stora Start-knappen, den klassiska Start-menyn och Bliss-tapeten, introducerar detta koncept sömlöst moderna element som Cortana, Task View och Action Center, samt en omdesignad File Explorer – med flikar.

Som du förväntar dig inkluderar teman som erbjuds blå, olivgrön och silver, och det finns också ett mörkt läge.

För ytterligare nostalgi har AbdelRahman Sobhy lagt till ett omnämnande av 3D Pinball och Rover The Dog, Microsofts älskade sökassistent.

Det finns också något som Microsoft inte har lyckats behärska än – en konsekvent design!

Låt mig veta vad du tycker om detta koncept i kommentarerna nedan. Föredrar du det framför Windows 10?

0 Shares